Forumul Construcţiilor 2024: Inovaţie şi networking în construcţii

Media-Advertising #Construcţii / 21 martie

Forumul Construcţiilor 2024: Inovaţie şi networking în construcţii

Cu Forumul Construcţiilor apropiindu-se rapid, comunitatea profesioniştilor din construcţii este pe cale să participe la unul dintre cele mai anticipate evenimente ale anului.

Având loc pe 25 aprilie la Arena One din Bucureşti, Forumul Construcţiilor 2024 îşi deschide porţile pentru profesioniştii din industrie, la ARENA ONE. Sub sloganul "Unitate în construcţii pentru performanţă durabilă", evenimentul se anunţă a fi un punct de cotitură pentru toţi cei interesaţi de evoluţia şi digitalizarea în construcţii, oferind o platformă ideală pentru schimbul de idei, tehnologii inovatoare şi practici de succes.

Forumul Construcţiilor este mai mult decât un simplu eveniment; este o ocazie unică de a te alătura unei comunităţi dinamice şi de a te sincroniza cu ultimele trenduri şi inovaţii din domeniu. Prin participarea ta, vei avea acces la o cunoaştere profundă şi la oportunităţi de networking care pot contribui substanţial la creşterea şi dezvoltarea afacerii tale în construcţii.

Forumul din acest an aduce în prim-plan teme esenţiale pentru orice profesionist din construcţii:

Digitalizare în termeni concreţi: Află cum să faci tehnologia să lucreze eficient pentru tine, nu împotriva ta - alături de Costel Cojanu (PORR România), Rodica Lupu (CLUSTER TEC), Aurel Meiroşu (CertSign), Cătălina Miu (eDevize), Romina Posea (Leviatan Design).

Aplicarea AI în construcţii: Dacă îţi imaginezi că AI-ul e doar pentru cei care fac roboţi sau maşini care se conduc singure, te înşeli. Ei bine, acum e pe şantierele şi în birourile noastre. Hai să vedem cum ne poate revoluţiona modul de lucru - alături de Adrian Dragomir (Termene.ro), Andrei Ciucă (eDevize), Andrei Georgescu (Stefanini EMEA), Adrian Onciul (CREADO), Florian Bucă (Soft Tehnica).

Diverse şi neprevăzute. Aflăm de la specialişti cum să navigăm printre hârtii, reguli şi surprizele birocraţiei - fără să ne scufundăm - alături de Valentina Saygo (Ask for Accounting), Mircea Căpăţînă (SmartBill), Cristian Mezei (Viaţa Verde Viu), Anca Zegrean (Biriş Goran SPARL), Florin Manoloiu (eDevize).

Leadership - Nu este doar un titlu frumos pe cartea de vizită. E arta de a face oamenii să vrea să vină la muncă, nu doar să fie nevoiţi. Ai ocazia să te inspiri din experienţele liderilor de top din industrie - Cristian Erbaşu (Construcţii Erbaşu & FPSC), Petre Ene (Consitrans), Cătălin Vişan (Concelex), Alexandru Fulga (CDS & PPC), Monica Grafu (Menatwork), Florin Vraja (Ness Proiect Europe), Şerban Ţigănaş (DICO şi ŢIGĂNAŞ birou de proiectare), Răzvan Pârvulescu (BTD Construct), Ovidiu Oprea (Viarom), Alexandru Stânean (TeraPlast), Attila Puskas (KÉSZ Romania), Cătălin Podaru (Leviatan Design).

Lipsa ta de la Forumul Construcţiilor 2024 ar însemna să pierzi accesul direct la strategii inovatoare, la oportunităţi de colaborare şi la cele mai recente progrese tehnologice din domeniu. Participând, vei câştiga nu doar cunoştinţe valoroase, ci şi parteneriate potenţiale şi vei avea ocazia să îţi extinzi reţeaua profesională într-un mediu care favorizează schimbul de idei şi experienţe.

Prezenţa ta la Forumul Construcţiilor 2024 este esenţială pentru a rămâne competitiv într-o industrie în continuă schimbare. Prin fiecare panel, workshop şi sesiune de networking, vei avea şansa să înveţi de la cei mai buni şi să aplici aceste lecţii în proiectele tale, asigurându-ţi astfel un avantaj competitiv în piaţă.

Forumul Construcţiilor 2024 este mai mult decât o investiţie în dezvoltarea profesională; este un pas către viitorul afacerii tale.

Înregistrează-te acum pentru a îţi asigura un loc în prima linie la cel mai anticipat eveniment al industriei construcţiilor din România. Te aşteptăm alături de noi, să fii parte din dialogul care modelează viitorul construcţiilor. Înscrie-te aici: https://edevize.ro/forumul-constructiilor/.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb