Fostul ministru britanic al egalităţii, Kemi Badenoch, vrea să-i succeadă lui Boris Johnson

N.R.
Internaţional / 9 iulie 2022

Fostul ministru britanic al egalităţii, Kemi Badenoch, vrea să-i succeadă lui Boris Johnson

Fostul ministru britanic al egalităţii, Kemi Badenoch, şi-a adăugat, astăzi, candidatura pe lista candidaţilor pentru a-i succeda premierului Boris Johnson în funcţia de lider al Partidului Conservator, potrivit News.ro.

Badenoch a fost unul dintre cei aproape 60 de parlamentari şi consilieri care şi-au dat demisia săptămâna aceasta pentru a-l forţa pe Johnson să demisioneze. Acesta din urmă a declarat totuşi că va rămâne până la numirea succesorului său, proces care ar putea dura luni de zile, conform lalibre.be.

Un program pentru cursa pentru conducerea Partidului Conservator este aşteptat luni, iar câştigătorul va fi investit de conferinţa anuală a partidului de la începutul lunii octombrie.

Fostul ministru de Finanţe Rishi Sunak se numără printre favoriţii pentru post. Anunţul candidaturii a câştigat sprijinul imediat al mai multor parlamentari. El este şi candidatul preferat al membrilor Partidului Conservator, dintre care un sfert sunt în favoarea lui, potrivit ultimului sondaj.

Sunak este urmat de ministrul de Externe Liz Truss, care este susţinută de 21% dintre membrii partidului, urmat de secretarul Apărării Ben Wallace cu 12%, potrivit sondajului Opinium pentru Channel 4 News.

Nici Truss, nici Wallace nu şi-au depus nominalizările încă. Deputatul conservator Tom Tugendhat şi procurorul general Suella Braverman şi-au anunţat oficial candidaturile.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Lumea,a scapat de cel mai mare CLOVN,care se facea ca conduce o mare natiune ca Marea britanie si care erea unul din adeptii continuarii razboiului din Ucraina,.Dupa mintea CLOVNULUI,Ucraina trebuia sa lupte cu rusii pana ce din ucraina nu mai ramanea decat moloz,tara pustie si cetatenii ucrainieni,imprastiati prin toata lumea. O discutie despre pace,pe care sa o poarte tot occidentul cu teroristul de la moscova,nici nu intra in calculș,intrucat armele cele mai noi si ale rusilor si ale occidentului,trebuiau testate in poligonul numit Ucraina. De la Hitler incoace,lumea nu a mai vazut un asemenea CLOVN.!

    1. Bo Jo a fost un dezastru, practic un trădător globalist. Partea drăguță și politically corecta este ca va avea ca succesor un fost ministru al egalitatii, care desigur este o femeie de culoare de origine nigeriana.

      Lavrov a declarat după întoarcerea din Indonezia că Rusia își va retrage toate trupele din Ucraina,inclusiv din Crimeea și le va amplasa in apropierea Alaskei in vederea recuperării acestui teritoriu de la americani.

      :)))))

      Si indienii vor sa recupereze ceva din Pakistan! Dar pana atunci China isi ia si ea o insulita, sa aoba grija de ea... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb