Fotbal feminin: Sam Kerr va fi judecată în Marea Britanie pentru ultraj

O.D.
Sport / 5 martie

Fotbal feminin: Sam Kerr va fi judecată în Marea Britanie pentru ultraj

Jucătoarea australiană de fotbal Sam Kerr va fi judecată în Marea Britanie pentru ultraj cu caracter rasist asupra unui ofiţer de poliţie, acuzaţie pentru care a pledat nevinovată, au declarat, luni, surse judiciare, citate de AFP.

Evenimentele datează din 30 ianuarie anul trecut, în Twickenham, o suburbie din sud-vestul Londrei, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane. Ele s-au produs în timp ce un ofiţer de poliţie răspundea la o dispută privind tariful unei curse de taxi, a adăugat acesta.

Sam Kerr, în vârstă de 30 de ani, care joacă la Chelsea FC, urmează să fie judecată în februarie 2025. Ea este acuzată de "comportament ameninţător, ofensator şi insultător", acuzaţie care, dacă este dovedită, poate fi sancţionată cu amendă sau închisoare.

Directorul executiv al Federaţiei australiene de fotbal, James Johnson, a descris acuzaţiile ca fiind "îngrijorătoare" şi "foarte grave". "Este vorba de rasism şi nu este loc pentru rasism în sportul nostru", a continuat directorul executiv al Football Australia, care a subliniat, de asemenea, că Sam Kerr "are drepturi (...) în acest proces".

Antrenorul echipei feminine a Australiei, Tony Gustavsson, s-a declarat marţi "surprins" şi în imposibilitatea de a "comenta infracţiunea, deoarece este o chestiune juridică în acest stadiu".

"Singurul lucru pe care îl pot comenta este experienţa mea şi relaţia mea cu Sam ca persoană şi ca jucătoare. Şi nu am avut decât experienţe pozitive", a spus el.

Atacanta a fost operată la începutul lunii ianuarie de o gravă leziune la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului, suferită în timpul unui stagiu de pregătire de iarnă în Maroc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb