FRF are un nou partener în ceea ce priveşte parcul auto

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 22 februarie 2019

Sursa foto: frf.ro

Sursa foto: frf.ro

Echipa naţională de fotbal are un nou partener în ceea ce priveşte "motorizarea". Federaţia Română de Fotbal a semnat un contract de imagine cu Autoklass Grup, cu o durată de patru ani.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că e convins că parteneriatul va aduce un plus echipei naţionale: "Sunt foarte bucuros că strategia comercială de succes a FRF parcurge noi etape prin care putem furniza un sprijin tot mai consistent pentru configurarea performanţei sportive. O companie româ-nească de prestigiu se alătură echipei naţionale şi proiectelor federaţiei, un brand important care a înţeles să investească în strategia şi viziunea FRF pentru a bucura milioane de româ-ni. Sunt convins că acest parteneriat va deveni un fundament pentru consolidarea premiselor performanţei, pentru că echipa naţională constituie atât un vector pentru celelalte reprezentative şi competiţii pe care le-am creat la nivel de copii şi juniori, cât şi o sursă de inspiraţie şi suport financiar prin intermediul căreia putem pregăti rezultatele de mâine". Daniel Grecu, Directorul General Autoklass, a declarat: "Considerăm că acest parteneriat încununează eforturile întregii echipe, ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp să îmbunătăţim permanent nivelul serviciilor pe care le oferim partenerilor noştri de afaceri. Avem ca obiectiv comun performanţa, o performanţă care trebuie să fie susţinută şi, desigur, sustenabilă, dar avem şi datoria de a investi în susţinerea tinerilor, a copiilor în mod deosebit, copii de care va depinde în mod sigur viitorul ţării noastre. Ne dorim ca, împreună cu cei care «fac lucruri pentru oameni», să generăm schimbarea, să încurajăm copiii în direcţia dezvoltării personale şi spre alegerea unui mod de viaţă sănătos, în care sportul să aibă o componentă relevantă."

Federaţia Română de Fotbal a anunţat săptămâna aceasta că parteneriatul cu Ţiriac Auto, companie deţinută de omul de afaceri Ion Ţiriac, a ajuns la final, după patru ani de colaborare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb