Funcţionar al Administraţiei Pieţelor Sector 6, urmărit penal pentru trafic de influenţă

Andrei Stan
Anticorupţie / 26 noiembrie 2015

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul D.G.A. - Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov anunţă că au prins în flagrant un funcţionar al Administraţiei Pieţelor Sector 6, în momentul primirii sumei de 1000 lei, pentru a-şi folosi influenţa pe care a pretins că o are pe lângă funcţionari publici din cadrul Poliţiei Locale Sector 6, în scopul de a-i determina pe aceştia să emită aprobările necesare pentru acordarea unui aviz de comercializare produse agricole pe domeniul stradal.

"În cauză, s-au efectuat cercetări ca urmare a denunţului formulat de S.A., la data de 01.07.2015, prin care a sesizat faptul că, în cursul lunii iunie 2015, i s-a pretins şi a remis suma de 1400 lei, lui P. S. C., angajat al Administraţiei Pieţelor Sector 6, care a lăsat să se creadă că are influenţă pe lângă funcţionari publici din cadrul Poliţiei Locale Sector 6, pentru a-i determina pe aceştia să emită aprobările necesare pentru acordarea unui aviz de comercializare produse agricole în Piaţa Veteranilor, aviz care a fost eliberat ulterior.

La data de 29.10.2015, în contextul în care martorul denunţător s-a prezentat pentru depunerea documentaţiei în vederea obţinerii unui nou aviz de comercializare, P.S.C. i-a pretins suma de 1400 lei, în acelaşi scop de a-şi trafica influenţa, acceptând la data de 25.11.2015 suma de 1000 lei, ocazie cu care s-a realizat prinderea sa în flagrant", precizează un comunicat de presă al DGA remis redacţiei.

Faţă de funcţionar s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de influenţă prevăzute de art. 291, cu aplicarea art. 38 al 1 Codului penal.

La activitatea de prindere în flagrant, lucrătorii Direcţiei Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov au beneficiat de sprijinul Serviciului Operaţii şi Serviciul Tehnic din cadrul DGA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb