Fundaţia Toflea şi Gruia Stoica, alături de comunităţile din judeţul Galaţi

Comunicate de presă / 1 octombrie

Fundaţia Toflea şi Gruia Stoica, alături de comunităţile din judeţul Galaţi

Fundaţia Toflea şi Gruia Stoica, preşedinte al GRAMPET Group, vin în sprijinul comunităţilor afectate de inundaţiile produse luna aceasta în judeţul Galaţi.

În perioada 27 - 29 septembrie 2024, trei camioane încărcate cu produse de curăţenie au plecat de la Fundaţia Toflea către locuitorii din localităţile Costache Negri, Valea Mărului, Cudalbi, Corni, Corod, Pechea şi Cuza Vodă. Astfel, 14.000 de produse, ambalate în 1.000 de pachete individuale, în valoare totală de aproximativ 200.000 lei, au ajuns la primăriile din aceste localităţi şi le-au fost distribuite apoi cetăţenilor.

"Suntem alături de oamenii afectaţi de inundaţiile produse săptămânile trecute în judeţul Galaţi şi ne dorim să îi ajutăm cât de mult putem. Este un moment în care trebuie, poate mai mult decât oricând, să fim solidari şi să contribuim la refacerea locuinţelor degradate, prin mijloacele de care dispunem. Suntem în legătură cu primarii din localităţile respective, pentru a afla care sunt nevoile localnicilor şi a încerca să suplimentăm ajutorul cât de repede şi cât de mult posibil, dacă va fi nevoie" - declară Gruia Stoica, preşedintele grupului GRAMPET.

În fiecare an, Fundaţia Toflea sprijină educaţia a 450 de copii

Acţiunea umanitară derulată în septembrie 2024, în judeţul Galaţi de Gruia Stoica, prin intermediul Fundaţiei Toflea, a fost posibilă cu ajutorul Preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi - Costel Fotea şi al primarilor din comunele afectate unde au fost distribuite produsele.

Acesta este doar unul dintre proiectele derulate de Fundaţia Toflea - o organizaţie dedicată integrării minorităţilor şi sprijinirii tinerilor talentaţi prin acordarea de burse de studiu, înfiinţată în anul 2004 de către omul de afaceri Gruia Stoica.

Principalul scop al acesteia vizează înlesnirea accesului la educaţie a tinerilor din localitate. Fundaţia susţine în fiecare an studiile a cel puţin 450 de copii, majoritatea din comunitatea romă din localitatea cu acelaşi nume, şi încurajează păstrarea identităţii etnice. În acest context, datorită activităţii sale din ultimii 20 de ani, Toflea a devenit una dintre puţinele localităţi din România unde rata abandonului şcolar este zero şi toţi tinerii au absolvit cel puţin liceul.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb