Gabriel Oprea: "Nu sunt capabil să falsific poze"

A.M.
Miscellanea / 30 iunie 2018

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea

Fostul vicepremier român Gabriel Oprea a trucat o strângere de mână care nu a fost surprinsă vreodată de aparatul de fotografiat şi a postat pe Facebook o poză în care dă mâna cu fostul preşedinte american Barack Obama, scrie Euronews.

În acest mesaj posta pe Facebook împreună cu imaginea, Oprea evocă eforturi pe care le-a depus pe când era în funcţie în vederea unei consolidări a relaţiilor dintre România şi Statele Unite, transmite News.ro.

În poza oficială se află Traian Basescu, fostul preşedinte al României, dând mâna cu Barack Obama, ci nu Gabriel Oprea. Utilizatori de Facebook au observat presupusa strângere de mână şi relevă poziţia "nenaturală" a mâinii lui Oprea, care nu se uită la Obama.

În aceeaşi poză trucată, Oprea apare "mai slab", scrie postul paneuropean. Alte indicii care indică o trucare a imaginii sunt expresiile faciale identice, poziţiile şi postura corpului celor care apar în cele două forografii, inclusiv aceleaşi pliuri ale hainelor pe care le poartă.

Contactat de Euronews pe Facebook, Oprea a declarat că a participat la vizita oficială de la Casa Albă împreună cu preşedintele de la acea vreme Traian Basescu şi Bogdan Aurescu, fost secretar de stat.

"În această sală, preşedintele Obama a dat mâna cu Băsescu, cu mine şi cu Aurescu! Eu nu sunt fotograf şi nici capabil să falsific poze. Această poză mi-a fost dată. Acesta este adevărul", a adăugat el.

Gabriel Oprea, de asemenea general în rezervă în armata română, s-a aflat în centrul unui scandal în care a fost acuzat că şi-a falsificat teza de doctorat, conform surselor citate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Nea Izmana, nici noi nu suntem capabili sa te credem. Mai ales ca ai uitat, pe drum, interesul national in numele caruia a murit un om, coleg de-al matale, colegi pe care nu-i lasi in urma, pe campul de bataie cu SATUL PARALEL.

    HAI LIBERARE! 

    1. Poza este dovada "omului de cuvant" adica soldatul care vrea sa ni se prezinte "generalul" , General facut ca si "doctorul" Oprea. 

    ....nu sunt fotograf şi nici capabil să falsific poze. 

    Gura pacatosului, adevar graieste, Nu este capabil de nimic.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb