GABRIELA FIREA: ''Campania negativă şi total mincinoasă din online ne-a afectat pe mine şi pe colegii de la sectoare''

G.U.
Politică / 29 septembrie 2020

''Campania negativă şi total mincinoasă din online ne-a afectat pe mine şi pe colegii de la sectoare''

Primarul Capitalei Gabriela Firea, care a pierdut în faţa candidatului dreptei Nicuşor Dan cursa pentru un nou mandat, a declarat astăzi că atât ea, cât şi colegii săi de la sectoare, au fost afectaţi de campania negativă şi total mincinoasă din online, precizând că ea a făcut campanie pozitivă, în care şi-a prezentat proiectele, potrivit News.ro.

"Campania negativă şi total mincinoasă din online ne-a afectat pe mine şi pe colegii de la sectoare" a declarat Firea, precizând că nu are ce să le reproşeze acestora în legătură cu rezultatul alegerilor din Capitală.

Firea a susţinut că ea a avut o campanie pozitivă, în care şi-a prezentat proiectele.

PSD mai are doar un primar de sector, potrivit rezultatelor provizorii ale scrutinului de duminică, primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă fiind cel care a obţinut o victorie certă. La sectorul 1, actualul primar Dan Tudorache şi-a clamat luni victoria în faţa candidatei PNL-USR PLUS Clotilde Armand, pe baza numărătorii paralele a voturilor. Scrutinul de la Sectorul 1, care pare câştigat, conform datelor provizorii, de Clotilde Armand, este însă puternic contestat după ce aceasta a descoperit procese verbale falsificate, solicitând intervenţia Poliţiei. ŞI la sectoarele 4 şi 5 sunt acuzaţii de fraudă, formulate de PNL şi de USR PLUS.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. S-au unit toti impotriva ta si abia au castigat.Bucurestenii aveau de ales intre un pampalau,o ceauseasca si un securist.Au ales pampalaul.Asta va fi usor de manevrat.Oricum,Gabriela,tu esti o femeie rea.Nu ca altii ar fi mai buni,insa te-ai transformat intr-o cotoroanta.Mai bine asa.Ai timp sa cugeti si sa te reculegi.

    Atitudinea de mahalagioaica și faptul că Ciolacu e o slugă care a jurat credință FIAREI și statului paralel te-a pierdut doamna Firea!

    bine ca v-au afectat zdreanta

    a avut staf neprofesionist de campanie 1. vorbit mai putin si mai concis ." calitatea" femeilor de a spune intr-o mie de cuvinte ce poti spune intr-o fraza , da rau la oameni , chiar f. rau ! 2. mai multa fermitate si hotarare si mai putine zambete false , a semn de amabilitate . asta vedem si la " marii bbti " grindeanu si ciolacu care-si arata dintii din 5 in 5 secunde , intr-un fel de zambet zic ei .totusi eu am remarcat la firea un soi de onestitate si sinceritate , ce nu vezi prea des la politicieni , ba chiar deloc .

    1. "Totusi eu am remarcat la firea un soi de onestitate si sinceritate , ce nu vezi prea des la politicieni , ba chiar deloc ."

      Eu nu am remarcat. Poti sa dai exemple?

      Eu am remarcat un soi de viclenie,un fel de furie mascata de un ranjet fals.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb