GABRIELA FIREA: ''Am aliaţi oamenii de bună credinţă; cei cu aranjamente obscure vor primi o lecţie dură''

G.U.
Politică / 9 iulie 2020

''Am aliaţi oamenii de bună credinţă; cei cu aranjamente obscure vor primi o lecţie dură''

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, astăzi, că oamenii de bună credinţă sunt de partea ei, iar cei care "o viaţă au făcut aranjamente obscure" vor primi "o lecţie dură", conform Agerpres.

"Eu cu oamenii, ei cu sforăriile. Nu sunt singură! Am cei mai puternici aliaţi: oamenii de bună credinţă, care apreciază munca, dăruirea, implicarea, sinceritatea, eficienţa. Cei care o viaţă au făcut aranjamente obscure vor primi o lecţie dură. Toţi cei care fac acum combinaţii, şmecherii, ordinării, ignoră esenţialul: oamenii! PS: Celor ce fac scenarii abracadabrante şi care se bucură pentru răul de moment, urmărind "cu popcorn" comedia ce ni se înfăţişează, le aduc aminte: câinele moare de drum lung şi pro.... de grija altora", a scris Firea pe Facebook.

Miercuri, Gabriela Firea a declarat că nu are niciun motiv să se retragă din cursa electorală pentru un nou mandat la PMB, deşi, în această perioadă, spune ea, sunt încercări de a o "destabiliza" şi este "ameninţată, intimidată, filată".

Întrebată dacă de la PSD i-a cerut cineva să se retragă din cursa electorală, Firea a răspuns: "Niciodată!".

"Sunt alte forţe care transmit prin emisari că ar fi mai bine pentru mine să vin la preşedinţia PSD şi să candidez doar la parlamentare şi, eventual, dacă PSD va ajunge la guvernare, să devin prim-ministru. Le-am spus că pe mine acest scenariu nu mă interesează. Eu îmi văd cu multă seriozitate de treaba de la Primăria Capitalei, de activitatea mea, nu sunt un oportunist, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici domnului Ciolacu şi nici viitoarei propuneri de premier a PSD. Nu sunt o aventurieră să-i părăsesc pe bucureşteni în ideea că, după ce voi câştiga un loc în Senatul României şi ca posibil preşedinte al PSD, am prima şansă să devin primul-ministru al acestei ţări, nu este cazul. Eu îmi văd de treaba mea", a susţinut Gabriela Firea.

Firea a declarat că ea îşi doreşte o alianţă cu Pro România, în măsura în care "negocierea va fi una cât se poate de corectă".

"Eu îmi doresc această alianţă, dar în condiţii decente şi de colegialitate de ambele părţi", a adăugat Gabriela Firea.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Dna Firea,sunt din Cluj, primar e Dl Boc, îl văd des pe stradă, nu pare să aibe probleme, dumneata te plimbi pe jos printre bucureșteni?

    1. n'are timp

      Întrebare fără rost... cum să se plimbe "" Primărița General a României "" cum foarte bine s.a prezentat la TV, ... printre bucureșteni când ea e din Voluntari?! Și voi Napoca-cenilor tot cu Boc. ?, chiar așa?, unul ca lumea, un proaspăt în.cetățenit pakistanez, Sri Lanka-ez, congolez sau un secui de-al nostru de al locului..

      Am văzut pe National Geografic Wild, cum veninul și otrava reptilelor... n-are.! Acționând foarte rapid. ; faci vreo aluzie misogină blondă? Anti PSDeală ce ești tu! Găbița Fii Rea e foarte activă, doar se vede.!

      Am văzut pe National Geografic Wild, cum veninul și otrava reptilelor... n-are.! Acționând foarte rapid. ; faci vreo aluzie misogină blondă? Anti PSDeală ce ești tu! Găbița Fii Rea e foarte activă, doar se vede.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb