Gabriela Firea recunoaşte că "acţiunea Halep" a fost un eşec

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 19 iunie 2018

Gabriela Firea recunoaşte că "acţiunea Halep" a fost un eşec

Scandalul în care un mare sportiv autohton, Simona Halep, a ajuns în mod gratuit în faza scuzelor, se apropie de final. Primarul Capitalei, Gabriela Firea a declarat pentru RFI, referindu-se la incidentele de pe Arena Naţională, de la ceremonia organizată pentru Simona Halep, că a avut cea mai bună intenţie, dar rezultatul nu a fost cel dorit şi este clar că au greşit, atât ea cât şi echipa.

Acum a apărut şi soluţia salvatoare, doar că totul s-a petrecut deja. Primarul consideră că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns, după care Simona Halep să se fi dus singură la întâlnirea cu fanii săi de pe Arena Naţională. Gabriela Firea şi-a cerut scuze Simonei Halep şi fanilor săi: "M-am tot gândit zilele acestea, am reflectat dacă a fost sau nu bine, dacă am procedat corect şi am ajuns la o concluzie la care sper să ajungă cât mai multă lume : bunele intenţii au existat încă din prima clipă - că nu a ieşit tocmai cum am dorit, într-adevăr, acesta este marele regret ... Eu am avut cea mai bună intenţie, dar rezultatul nu a fost cel dorit şi este clar că am greşit, atât eu cât şi echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din Bucureşti acum o săptămână şi după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc şi moment să înmânez cheia oraşului şi diploma de excelenţă , după ce îi confersiem deja titlul de cetăţean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Naţională, acolo unde noi am organizat cu mare drag şi cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi. Toată dimineaţa de lunea trecută am fost criticată că nu mă organizez mai repede şi mai bine pentru a realiza ceva deosebit pentru Simona şi m-am gândit că voi fi acuzată de aroganţă dacă nu merg acolo să înmânez şi să plec - pentru că asta a fost şi ideea - să înmânez cheia, să mă retrag şi să urmeze tot showul pe care l-am pregătit . Nu a existat nici o secundă intenţia de a rămâne eu în continuare la evenimentul Simonei Halep. Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aş fi bucurat să fiu mai înţeleaptă sau mai prevăzătoare şi să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locaţie, şi apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînţeles că acum cu mintea de azi, ştiţi cum e... mintea românului cea de pe urmă".

Săptămâna trecută, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros, aceştia huiduind-o copios pe Gabriela Firea în momentul în care aceasta a urcat pe scenă. Ulterior, Gabriela Firea, a afirmat, într-o postare pe Facebook că "aparatul sorosist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentului şi că seara "echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi.Ulterior, ca urmare a criticilor şi insultelor celor care i-au comentat postarea, Firea şi-a închis pagina de Facebook, a redeschis-o, iar a închis-o, acest lucru petrecându-se de mai multe ori.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Propoziţia "Gabriela Firea a avut cea mai bună intenţie" este un oximoron, tot aşa cum s-ar vorbi despre jeg curat.

    Deși sunteți primarul miticariei.

    400k de manifestanți ați promis, ceva ce spune 1, alți v-au făcut țoapă eu vă spun d-na Firea o autostradă din București spre nicăieri pe când? 

    Dacă o avem puteți sta mult și bine acolo. 

    În afară de un stadion -Arena N ce s-a construit notabil în miticarie?

    În afară de un munte de promisiuni. 

    Orice actiune publica a Toapei ar fi fost un esec pentru ca este avida de putere, incompetenta, abuziva in conducerea si in numiri pe functii si mai ales pentru ca slujeste un penal notoriu (dragnea). Bucurestenii inteleg ceea ce se intampla in politica noastra (mult mai bine decat altii) si reactioneaza in consecinta.

    D-na Toapa de Voluntari culege din partea bucurestenilor ceea ce a sadit in inimile lor - ura si greata. 

    1. Au fost mai buni precedentii primari. In ce ahl au lasat Bucurestiul? Ar fi fost mai bun Orban? Macar actualul primar propune unele proiecte - chiar daca sunt boicotate (VEZI ACHIZITA DE AUTOBUZE CU AER CONDITIONAT). Nu pune borduri duble cum a facut VIDEANU!

      Problemele grave din Bucursti sunt istorice - s-ar putea rezolva prin masuri dure dar si atunci veti boicota! Ex. restrictiile de circulatie in centrul orasului in conditiile in care NU SE POT LARGI STRAZILE! Sanctionarea drastica a firmelor care castiga licitatii si apoi nu isi indeplinesdc obligatiile cost/calitate. Sanctionarea celor care boicoteaza castigatorul licitatiei prin depunerea constesatatiilor in scopul neinceperii lucrarilor. Sanctionarea proprietarilor imobilelelor din centrul orasului care nu sunt consolidate/renovate (se poate merge pina la renovarea de catre primarie si in caz de neplata - executarea silita a proprietarilor). Sanctionarea celor care nu isi ingrijesc spatiile din jurul rezidentelor. Amenzi mari pentru cei care arunca gunoaie, tigari etc.Obligarea soferilor de taxi sa nu mai fumeze in interiorul masinilor, sa nu foloseasca masini mai vechi de X ani sau cu mai multi Km decat Y et. Pentru toate acestea sunt necesare legi, dar mai ales ele trebuie aplicate! De ce nu se fac? Pt. ca electoratul nu doreste ordine si disciplina! 

      Electoratul s-a saturat de hoti si de sustinatori ai acestora. Toapa este sustinator infocat al penalului notoriu dragnea (trecand peste "cadavrele" bucurestenilor atunci cand a fost necesar) motiv pentru care a fost taxata de bucuresteni. Un om integru nu se asociaza cu infractorii si nicidecum nu sustine infractorii. "Omul sfinteste locul" Toapa asta nu are cum "sa-l sfinteasca" pentru ca este sluga diavolului. Punci si am incheiat discutia (are caracter murdar si restul nu mai conteaza pentru ca dincolo de ulei, zahar si autobuze turcesti cu aer conditionat exista principii si demnitate).

      Culmea imbecilitatii tocmai a fost atinsa!

      Bucurestenii vor sa o duca rau si isi boicoteaza primarul care vrea sa le faca bine!

      Ideea este antologica! 

      La prima ocazie o voi folosi.

      Săraca Firea. Ea vrea să facă din Bucureşti un Voluntari, dar nenorocitii de capitalişti nu o lasă. Ei nu ştiu că Pandele a promis că Voluntari va deveni noul buric al capitalei şi Bucureştiul va fi cordonul ombilical. Delirium tremens, nu altceva!

      In rationamentul tau pleci de la o premiza falsa si-anume ca Firea vrea sa le faca bine bucurestenilor.

      1. Pana acum nu a dovedit ca vrea sa le faca bine. 

      2. Pana acum nu a dovedit ca poate sa le faca bine. 

      In plus, culmea imbecilitatii este sa consideri ca miile de bucuresteni de pe stadion au fluierat Tuta pentru ca i-a umplut de bine pana acum. 

      Esti imbecil (ca sa citez un imbecil) si agresiv in limbaj (tipic sustinatorilor PSD-ului).  

      Tuta a facut mult bine dar este huiduita de bucuresteni (?!). 

      Cum vine asta? 

      Or fi toti imbecili iar tu esti singurul "becil" din oras.

      Gandesti inainte de a scrie ceva (sau macar dupa)? 

    A reflectat ca președintele nostru sau doar al ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb