GABRIELA FIREA: "Trebuie să luăm măsuri pentru îmbunătăţirea condiţiilor din parcurile Municipalităţii"

George Forcoş
Politică / 19 august 2016

Primarul General, Gabriela Firea a declarat astăzi că trebuie luate măsuri urgente pentru îmbunătăţirea condiţiilor din parcurile municipalităţii, în condiţiile în care au fost primite numeroase sesizări din partea bucureştenilor cu privire la calitatea spaţiilor de joacă din parcuri, precum şi la aspectul spaţiilor verzi..

"Trebuie să luăm măsuri urgente pentru îmbunătăţirea condiţiilor din parcurile Municipalităţii. Am primit numeroase sesizări din partea bucureştenilor cu privire la calitatea spaţiilor de joacă din parcuri, precum şi la aspectul spaţiilor verzi. Avem în administrare zece parcuri, dintre care trei sunt monumente istorice. Este nevoie să aducem aceste parcuri la nivelul parcurilor din marile oraşe europene. Bucureştenii au dreptul să-şi petreacă timpul liber în parcuri curate, moderne şi sigure. Vom stabili un plan de investiţii astfel încât să fie acoperite toate reparaţiile şi modernizările necesare", a explicat Primarul General, Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, Gabriela Firea a anunţat că va supune aprobării Consiliului General Planurile Urbanistice Zonale (PUZ) pentru parcurile aflate în adiministrarea Municipalităţii. Aceste PUZ-uri reglementează din punct de vedere urbanistic zonele de agrement, mobilier şi spaţiile verzi.

Primarul General, Gabriela Firea, a avut o şedinţa de lucru cu reprezentanţii ALPAB, ai Direcţiei de Poliţie Locală şi Control, ai Direcţiei de Mediu, precum şi cu reprezentanţi ai Direcţiei Juridice şi Patrimoniu din cadrul Primăriei Capitalei. În cadrul şedinţei s-a discutat despre situaţia celor zece parcuri aflate în administrarea ALPAB, (parcurile Bordei, Carol I, Parcul Circului, Floreasca, Cişmigiu, Herăstrău, Izvor, parcul Sala Palatului, parcul Tineretului, Parcul Unirii) starea spaţiilor de joacă şi a spaţiilor verzi, precum şi necesitatea unui plan de investiţii coerent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb