Gabriela Stănică se alătură echipei Carrefour România în calitate de Chief Information Officer

S.B.
Companii / 8 decembrie 2020

Gabriela Stănică se alătură echipei Carrefour România în calitate de Chief Information Officer

Din luna octombrie, Gabriela Stănică a preluat poziţia de Chief Information Officer în cadrul Departamentului IT & Digital al Carrefour.Din rolul său, Gabriela este responsabilă pentru continuarea procesului de transformare digitală a companiei în România, potrivit unui comunicat al companiei.

Printre obiectivele de IT & Digital care sunt gestionate de către Gabriela şi echipă se numără continuarea digitalizării şi automatizării proceselor interne, implementarea de noi platforme şi tehnologii în vederea optimizării proceselor operaţionale, dezvoltarea website-ului, a aplicaţiilor Carrefour şi a tehnologiilor necesare experienţei omnicanal, precum şi securitatea informaţiei.

Gabriela are peste 10 ani de experienţă în crearea şi gestionarea de echipe din diferite companii. Înainte de a se alătura echipei Carrefour, a ocupat poziţia de Head of Marketing IT la British American Tobacco, unde a coordonat echipe din Europa şi Africa de Nord, după ce anterior ocupase poziţia de Chief Information Officer la Vodafone România. A debutat în cadrul companiei Avon, unde a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe poziţii, culminând cu cea de IT Executive Director Central and Eastern Europe.

"Sunt mândră să fac parte din Carrefour şi încântată să lucrez într-una din cele mai dinamice industrii din piaţa: retailul. Viteza cu care evoluează această industrie implică multă tehnologie, adaptabilitate rapidă la schimbare, sisteme stabile, îmbunătăţirea continuă a serviciilor către client, digitalizare, eficientizare şi inovaţie. De aceea, vom continua să fim inovatori şi să oferim clienţilor cea mai bună experienţă de shopping omnicanal." a declarat Gabriela Stănică, Chief Information Officer, Carrefour România

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb