Garanti Bank a lansat un stagiu de practică pentru studenţii economişti

A.S.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 4 martie 2014

Garanti Bank a lansat un stagiu de practică pentru studenţii economişti

Garanti Bank a lansat, la începutul săptămânii trecute, un stagiu de practică prin intermediul căruia 20 de studenţi vor lucra timp de patru luni în cadrul instituţiei de credit.

Numărul celor care au aplicat pentru programul "Learn 2B a Banker" a fost de aproape 950, au precizat reprezentanţii băncii.

Scopul programului este să permită studenţilor selectaţi să experimenteze lucrul în mediul real de business şi să vadă în ce constă activitatea bancară, dincolo de sălile de curs, potrivit domniilor lor.

Programul va fi remunerat şi va consta în două module - Concepte de bază în domeniul bancar şi Cunoştinţe extinse în domeniul bancar, explică oficialii Garanti Bank.

Metodele de învăţare includ cursuri în clasă, workshop-uri, simulare de business, e-learning, training la locul de muncă, întâlniri cu mentori şi manageri, întâlniri cu experţi, vorbitori invitaţi, conform anunţului băncii.

"Astfel, participanţii vor beneficia de un mix de informaţii teoretice şi experienţe practice cu privire la produsele şi serviciile din sistemul financiar bancar şi liniile de business (retail, IMM-uri şi corporate), dar vor învăţa şi despre comportamentul dezirabil faţă de clienţi, planificare, organizare, comunicare, lucru în echipă şi managementul eficient al timpului", au explicat reprezentanţii instituţiei de credit.

În decursul lunilor de practică, participanţii vor putea să îşi formeze o imagine de ansamblu asupra activităţii Garanti Bank, în special în ceea ce priveşte departamentele de sales, în funcţie de aptitudini şi cunoştinţe, urmând să fie ghidaţi fie către linia de business retail, fie către IMM-uri, precizează domniile lor.

"Selecţia celor 20 de tineri a fost realizată printr-un proces riguros defăşurat pe parcursul mai multor luni. Suntem foarte încântaţi de persoanele selectate şi în acelaşi timp le mulţumim şi lor pentru că au ales să facă parte din echipa Garanti Bank. Credem în potenţialul lor şi dorim ca ei să îşi pună în valoare cunoştinţele, abilităţile şi talentul şi să devină adevăraţi profesionişti", a declarat Melania Jaravete, Director Resurse Umane Garanti Grup România.

Oficialii băncii au adăugat că programul reprezintă o continuare a parteneriatului pe care Garanti îl are cu Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), demarat în 2011 şi prin intermediul căruia aproximativ 300 studenţi din cadrul instituţiei de învăţământ au efectuat stagii de practică în cadrul companiilor membre ale grupului financiar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb