Garanti BBVA finanţează dezvoltarea proiectului aquapark Amazonia din Timişoara

S.B.
Bănci-Asigurări #Construcţii / 25 aprilie 2023

Garanti BBVA finanţează dezvoltarea proiectului aquapark Amazonia din Timişoara

Garanti BBVA a acordat companiei Prompt Real Estate Solution un credit de investiţii în valoare de 5,9 milioane euro pentru a susţine dezvoltarea aquaparkului Amazonia, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Pe lângă finanţarea acordată de Garanti BBVA, s-au realizat investiţii adiţionale în valoare de 14 milioane de euro, din care 42% au fost finanţate prin fonduri europene. Prin construirea complexului Amazonia au fost create 150 de locuri de muncă.

"La Garanti BBVA, punem în mod deosebit accentul pe susţinerea investiţiilor, care contribuie la dezvoltarea României. De fapt, credem cu tărie că sectorul privat din România este un segment extrem de important al economiei ţării, iar noi suntem întotdeauna deschişi spre a fi un partener financiar de încredere. Ne bucurăm să susţinem Prompt Real Estate Solutions în dezvoltarea proiectului Amazonia, care are un potenţial major de a fi considerat în viitor una dintre atracţiile turistice de top din vestul României", a spus Bilge Demirer, Director General Adjunct, Commercial and SME Banking, Garanti BBVA.

Deschiderea oficială a aquaparkului Amazonia a avut loc finalul lunii martie, în oraşul Timişoara, strada Avram Imbroane Nr. 56. Lucrările de construcţie au durat 21 de luni şi au presupus o amplă reconstrucţie urbană.

Cu peste 1.700 metri pătraţi de piscine, Amazonia va reprezenta mediul ideal pentru distractie şi relaxare, oferind oaspeţilor patru topogane interioare, cascadă, râuri lente şi râuri rapide, bazine pentru copii cu loc de joacă, mai multe bazine cu apă termala, 2 baruri şi un restaurant.

Vizitatorii se vor putea bucura de serviciile SPA-ului cu cea mai mare varietate de saune din Timişoara sau pot opta pentru o experienţă complexă în zona de terapii asiatice. În cadrul complexului Amazonia funcţionează şi o clinică de sănătate, unde personalul dedicat şi bine pregătit îşi aşteaptă vizitatorii cu proceduri medicale, fizioterapie, kinetoterapie si hidrokinetoterapie - toate acestea asociate cu calităţile extraordinare ale apelor termale. De asemenea, oaspeţii pot beneficia de servicii de cazare în camere sau apartamente confortabile şi moderne în cadrul hotelului din complexul Amazonia.

Pentru 2023, unul dintre obiectivele principale ale Garanti BBVA este să susţină companiile şi întreprinzătorii individuali cu produse şi servicii bancare specifice, care sunt dezvoltate în concordanţă cu nevoile lor şi, în acelaşi timp, să aibă o contribuţie semnificativă în mediul de afaceri din România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb