Garanti BBVA Leasing ia un împrumut de 10 milioane euro de la BERD pentru a sprijini dezvoltarea IMM-urilor

F.D.
Bănci-Asigurări / 22 iulie

Okan Yurtsever, Director General, Garanti BBVA Leasing

Okan Yurtsever, Director General, Garanti BBVA Leasing

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA România, semnează un nou acord de împrumut de 10 milioane de euro cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), pentru a sprijini dezvoltarea IMM-urilor din România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Finanţarea va permite Garanti BBVA Leasing să ofere microîntreprinderilor şi IMM-urilor acces la produse de leasing avantajoase, pentru achiziţia de echipamente şi vehicule necesare dezvoltării.

Mai mult, în cadrul acestui nou acord, 30% din fonduri vor fi direcţionate proiectelor care sprijină tranziţia către o economie ecologică. Astfel, Garanti BBVA Leasing îşi continuă strategia de finanţare a activităţilor sustenabile, oferind resurse financiare esenţiale pentru investiţiile verzi.

"Suntem încântaţi să extindem parteneriatul nostru de lungă durată cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi să putem sprijini în continuare creşterea şi rezilienţa întreprinderilor mici şi mijlocii din România. Includerea fondurilor dedicate finanţării verzi reprezintă un nou pas înainte semnificativ, care se aliniază perfect cu strategia noastră de a oferi companiilor opţiuni de leasing pentru proiectele sustenabile, prietenoase cu natura", a declarat Okan Yurtsever, Director General, Garanti BBVA Leasing.

Acest nou împrumut reprezintă cel de-al cincilea acord semnat de Garanti BBVA Leasing şi BERD, începând din 2016, şi măreşte finanţarea totală primită la 45 de milioane de euro.

"Sunt încântată să extind cooperarea cu partenerul nostru de lungă durată Garanti BBVA Leasing. Proiectul va îmbunătăţi accesul IMM-urilor la finanţare, încurajând totodată investiţiile în tehnologii ecologice. Concentrarea Garanti BBVA Leasing asupra IMM-urilor este în concordanţă cu obiectivul strategic al BERD pentru România de a sprijini creditarea IMM-urilor", a declarat Victoria Zinchuk, director BERD pentru România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb