GEFCO îl numeşte vicepreşedinte executiv pe Pavel Ilichev

Amalia Pană
Companii / 4 aprilie 2016

Grupul GEFCO îl numeşte pe Pavel Ilichev în calitate de vicepreşedinte executiv pentru Strategie şi Finanţe şi membru al Consiliului de Administraţie GEFCO, conform unui comunicat de presă tranmis redacţiei noastre.

Fostul Director Adjunct al Administraţiei Financiare a Căilor Ferate din Rusia (RZD), Pavel Ilichev aduce Grupului GEFCO expertiza sa financiară şi bancară, precum şi experienţa sa în domeniul transporturilor şi logisticii, pe lângă cunoştinţele sale referitor la piaţa rusească, o zonă strategică pentru dezvoltarea GEFCO. Acesta îl înlocuieşte pe Philippe Cosse, care s-a pensionat după cincisprezece ani de lucru în cadrul Grupului GEFCO.

Misiunea lui Pavel Ilichev este aceea de a pilota performanţa Grupului şi de a ghida deciziile strategice ale acestuia în ceea ce priveşte aspectele financiare, legate de fuziuni şi achiziţii.

Pavel Ilichev subliniază următoarele: "Mă bucur să mă alătur GEFCO, un participant global în logistică industrială şi lider european în domeniul logisticii auto. Dincolo de expertiza sa de renume în rândul clienţilor la nivel mondial, GEFCO deţine o situaţie financiară solidă, care îi oferă o bună poziţie pentru a pune în aplicare strategia ambiţioasă de creştere într-un domeniu mereu provocator".

Timp de trei ani la rând, între 2012 şi 2015, Pavel Ilichev a fost nominalizat pentru "Top-50 cei mai buni directori independenţi din Rusia". Acordat de Asociaţia Naţională a Directorilor Independenţi din Rusia, acest titlu are ca scop premierea directorilor executivi cu experienţă solidă în management corporativ, finanţe şi cele mai bune practici în companiile publice.

GEFCO oferă, pentru a elabora şi pune în aplicare planuri de logistică împreună cu producătorii, o sursă de valoare adăugată care consolidează competitivitatea acestora.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb