Geoană: Vom păstra Romgazul şi Transgazul în mâinile statului

F.A.
Politică / 1 decembrie 2009

Candidatul PSD la prezidenţiale, Mircea Geoană, a declarat azi seara, la Adamclisi, că Romgazul şi Transgazul vor rămâne ale statului, astfel încât România să-şi poată apăra interesele pe plan internaţional, informează un corespondent NewsIn.

Geoană a participat, azi seară, la sărbătoarea Zilei Naţionale, organizată în localitatea constănţeană Adamclisi, chiar lângă mausoleul Tropaeum Traiani. "În acest moment greu pentru ţară avem obligaţia să ne unim, astăzi la această mare manifestare de zeci de mii de oameni de la Adamclisi nu există culori de partid. Da, sunt roşii social-democraţi, sunt galbeni şi albaştri colegii liberali dar adevăratul stindard este tricolorul naţional. Astăzi nu aveam culoare politică, avem o singură deviză: o Românie unită, puternică şi care începe să revină la normalitate", a declarat acesta.

Geoană a mai declarat că are un program pentru salvarea locurilor de muncă, un program pentr relansarea agriculturii româneşti şi satului românesc şi un program de dezvoltare a energiei naţionale. "Nu putem accepta că astăzi 650.000 dintre români sunt fără slujbă, nu putem să asistăm nepăsători cum şomajul merge către un milion de oameni. Vom continua să investim la Cernavodă, vom continua să avem un complex energetic puternic, vom păstra în mâini româneşti şi mâinile statului Romgazul şi Transgazul pentru a putea să ne apărăm interesele pe plan internaţional", a declarat acesta.

Geoană a mai declarat că în fiecare an va sărbători Ziua Naţională în Adamclisi. "Începem astăzi o tradiţie, vom fi aici în fiecare an, vom da respectul nostru Albei Iuliei şi Bucureştiului, dar vom spune că există rădăcină românească şi la Adamclisi şi la Sarmisegetuza şi în tot ceea ce reprezintă spaţiul românesc şi la Chişinău şi la Madrid, oriunde există naţiune română", a spus acesta.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Gargara politica; o sa vedem cat de curand cum o va coti. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb