George Simion, la Satu Mare: "Duşmanul nostru politic în acest judeţ este o creatură hidoasă, UDMR"

R.S.
Politică / 12 mai

George Simion, la Satu Mare: "Duşmanul nostru politic în acest judeţ este o creatură hidoasă, UDMR"

Liderul AUR, George Simion, a declarat astăzi, la evenimentul de lansare a candidaţilor la europarlamentare desfăşurat în cetatea din Ardud, că duşmanul politic în acest judeţ este "o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR", potrivit Agerpres.

"Duşmanul nostru politic în acest judeţ şi la nivel naţional este o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR. Fraţii noştri maghiari sunt conaţionalii noştri, îi iubim şi îi aşteptăm în rândurile AUR dacă se identifică cu valorile conservatoare sau în rândul altor partide de alte orientări, dar nu dorim ghetoizarea politică a cetăţenilor maghiari şi în fond şi la urma urmei UDMR-ul este pentru etnicii maghiari ceea ce pentru etnicii români este PSD-ul şi PNL-ul. Sunt cei care au furat, cei care au distrus, cei care şi-au bătut joc de toţi cetăţenii României, indiferent de etnie, a declarat George Simion, conform sursei citate.

El a afirmat, pe de altă parte, că la începutul anului trecut în România existau 800.000 de angajaţi la stat iar acum ar fi peste 1,2 milioane de bugetari, angajaţi politic.

"Împreună trebuie să luptăm pentru o Europă a naţiunilor, o Europă creştină, o Europă care să nu fie călcată în picioare, o Europă care să poată să se autosusţină economic împotriva duşmanilor de pretutindeni atâta timp cât înţelegem că pe această cetate şi tot Ardealul steagul tricolor şi steagul Românesc este sus şi aşa va rămâne. Ne dorim pace, cooperare şi o luptă comună împotriva duşmanilor noştri comuni", a transmis liderul AUR, scrie Agerpres.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Ia de spune Simioane: daca UDMR este o creatura hidoasa, electoratul UDMR care voteaza periodic si masiv cu Viktor Orban...atunci Viktor Orban cu tot Hugaristanul lui sunt mai mult sau mai putini hidosi?

     

    Nu poate fi UDMRu mai hidos ca PSDLu lu Iohannis. Never !

    1. Adevarat.

    daca si UDMR e … “hidoasa”….

    s c c r e t  

    1. DC DISCURSURILE AUR sunt majoritar conflictuale - instigare la ura - agitare…?!

      s c c r e t 

      pt ca HAUR=URA ce nu-i clar. asa a fost mereu, fascismul e ura. Aici in Ardeal traim in buna intelegere cu maghiarii. Care de fapt sunt cetateni romani.

      Multe familii sunt mixte. Chiar si a noastra. Tinem pastele de 2 ori. Asa si? Vine haur sa semene ura intre romani si roamanii de origine maghiara. Nu ascultati asa ceva. Ungurii sunt oameni calumea, romanii la fel. Punct.

      Exact ca trompeta. In loc sa uneasca tara, o duce in pragul de razboi civil. De aliatii aemricii nu mai spun. Izolationist. De ura , frica tot ce-i "frumos", la un om.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb