GEORGE SIMION: ''Parlamentari ai PNL au încercat să ne mituiască să nu participăm la moţiunea de cenzură''

G.U.
Politică / 4 octombrie 2021

''Parlamentari ai PNL au încercat să ne mituiască să nu participăm la moţiunea de cenzură''

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, astăzi, că parlamentari ai PNL au încercat să-i "mituiască" pe reprezentanţii AUR pentru a nu participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, oferindu-le funcţii în deconcentrate şi a anunţat că formaţiunea sa va face plângere la DNA pentru corupţie, informează Agerpres.

Simion a precizat că are probe audio-video în acest sens.

"Cei de la PNL au încercat să ne cumpere la bucată, au încercat să ne mituiască şi am făcut un drum până la DNA. Prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunţăm organele competente şi vreau să facem cunoscut românilor toată schema prin care Florin Cîţu şi-a pus parlamentarii să ne ofere mită: funcţii în deconcentrate pentru apropiaţi. Au încercat, practic, să ne cumpere ca parlamentarii AUR să nu fie prezenţi la votarea moţiunii. Parlamentarii AUR vor fi prezenţi cu toţii la votarea moţiunii. Nu suntem de vânzare, nu trădăm şi nu doar atât, nu facem afirmaţii", a declarat Simion, la Parlament.

Simion a precizat că va face publice toate detaliile, menţionând că acestea nu sunt "afirmaţii populiste".

"Parlamentari ai PNL ne invitau să vorbim personal cu Florin Cîţu. O să facem cunoscut poziţiile, o să facem cunoscut totul, pentru că nu e posibil, corupţie la înalt nivel. Să vedem ce fac procurorii. Avem înregistrări audio-video", a adăugat George Simion.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Abia aștept să aveți soarta PPDD! Tu Simion ești mult sub Dan Diaconescu-direct! Ăla avea un program, cu unele puncte constructive, tu

    zbieri doar " jos"! Dacă PSD are nevoie de voturile voastre vă cumpără lejer! Toate partidele de "patrioți" din lume sunt de vanzare pe bani puțini! Toate! 

    1. asa ai sabilit tu , prostule ?

      AUR urca constant si sigur in sondaje spre disperarea limbistilor Sistemului, asa cum esti si tu!

      Îți las la dispoziție 2 ore sa-mi spui 2 puncte din " programul" AUR ( altele decât noi nu ne vindem țara, noi suntem români ...,)

      Auzi băi prostie ,e criză, lumea e disperată și se agață de o speranță deșartă! Va crește acum ,normal dar se va prăbuși la fel cum s-a ridicat!

      De ce crezi că s-a încercat cumpărarea? Pentru că sunt de vanzare,dar nu acum ci cu un an înainte de viitoarele alegeri ! Sa-i vezi atunci cum vor spune,placă veche,că nu se mai regăsesc în partid!

      De ce nu se încearcă cumpărarea unui userist ? Pentru că au carte, pot trăi din meserie nu că fomistii de la AUR 

      Ma confunzi, caci eu nu sunt ma-ta ca sa i te adresezi cu "prostie"! Si apropo, ca vad ca esti fan userist: astazi doar cei tampiti sau care nu simt si gandesc romaneste, ii mai pot sustine pe acesti marxisti, satanisti si antinationali!

      Cu ce drept un roman îi spune unui alt român că el,doar el gândește românește!?

      Mă doare sufletul când văd adunătură pestriță de la AUR că se consideră mai români că alții, tot români! Mă doare sufletul cum batjocoresc tricolorul,simbol sacru aducandu-l în piața!  

      Decat sa aduca steagul albastru cu stelute galbene si telefoanele cu luminite, asa cum fac useristii, mai bine aduc tricolorul!

      "De ce nu se încearcă cumpărarea unui userist ? Pentru că au carte, pot trăi din meserie".

      Prietene #rezistent creierless, îți aduc aminte că mărețul userist Stelică Ion, ca avocat, avea venituri similare unei domnișoare care vindea în mall, înainte să intre în Parlament pe listele USR. Despre ceilalți păduchi adunați în USR-PLUS sigur că pot trăi din meserie: după ce dai un tun privatizând Hidroelectrica sau Portul Constanța se pot retrage liniștiți într-un board al unei entități care a cumpărat halca respectivă. Exact ca proasta lui Csolosh care din postul de Ministru de Finanțe în 2016, după ce a prăbușit încasările bugetare de la 33,9% PIB -> 29,6%, a sărit direct în boardul E-On România. Ce n-ai înțeles tu e că în posturile administrative din România ale multinaționalelor sunt în general doar executanți creierless: strategia e gândită din afară, el/ea trebuie doar s-o pună în aplicare. CEva de genul: anul ăsta dăm afară 10% din angajați, anul ăsta ne extindem, etc 

      Mă critici, dar în punctele atinse de tine sunt nevoit sa-ti dau dreptate ! Apropo, nu sunt userist dar nu-i suport pe "patriotii" de la AUR! De la Vadim până acum mulți s-au dat patrioți și s-au dovedit doar gonflabili!

      am vazut ce carte au , aia cu muci de la timisoara , bulai , voiculescu , toti sint toba de carte , o adunatura de bizari !

    Vorbeste gura fara el.

    1. habar n-ai ce vorbesti , sigur ai leziuni la creier

    bai HAUR, stai sa ti gacesc, peste 5 ani esti disparut de mult in groapa de gunoi a istoriei

    1. has mo car !

      Pana trec aia 5 ani, esti deja "fetitza" si cu acte si hormonal, disparut demult in groapa de gunoi a sexualitatii anormale, "multumita" politrucilor dementi din USR si PNL!

    DEJA FETITELE MUISTE L. G. B.T.ISTE ALE SATANIȘTILOR CRIMINALILOR ÎN SERIE, TRĂDĂTORILOR DE TARA DE LA GUVERNARE AU ÎNCEPUT SA ȚI PE ȘI SA URLE PRECUM CIND SUNT DEZ VIRGINATE ÎN POPOU FĂCÂNDU-LE DE DISPERARE O SCÂRBOASEA ȘI JALNICA PROPAGANDA SATANIȘTILOR, MUIST IILOR, L. G. B.T.ISTILOR,CRIMINALILOR ÎN SERIE, TRĂDĂTORILOR DE TARA, W. C URILOR PUBLICE ALE GAY LOR DE LA BRUXELLES UNELTELE LUI ANTICRIST.. ȘTIM CA PENTRU O FELIE DE PÂINE CU SOS DE LI. BA, SPERMĂ DE FOAME FACEȚI ATITA VALVA. UȘOR, UȘOR, UȘOR NU MAI SĂRIȚI ÎN SUS DE 7 PALME CA VA RUPEȚI TOCURILE CA VA ÎNTRA CEVA ÎN CUR(CU) BELITE LOR REGRETAȚI FAMILIEI CA ASTĂZI ESTE ULTIMA ZI A PUȘCĂRIAȘ ULUI FUTA LAU AL FETITEI STERPE DE LA COTROCENI CARE II ÎMPINGE CI(KA) TU LA DEAL.

    1. Bursa, voi chiar nu aveti rusine, sau sunteti prosti rau de lasati asemenea comentarii de la asemenea lepadaturi ordinare sa treaca de filtrul vostru ?! Sa va fie rusine si voua si cretinului de la 4.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb