Gigi Becali, pe listele PRM pentru europarlamentare

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 9 aprilie 2009

Gigi Becali, pe listele PRM pentru europarlamentare

Omul de afaceri Gigi Becali va candida pe listele PRM la alegerile europarlamentare. Becali a acceptat propunerea preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, de a candida pe listele "României Mari" la ale­gerile pentru Parlamentul European, pe poziţia secundă, după "Tribun". Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar a declarat, ieri, că Gigi Becali a acceptat propunerea PRM încă de marţi şi a subliniat că, astfel, omul de afaceri va figura pe listele partidului.

Potrivit lui Funar, Vadim Tudor şi Gigi Becali (aflat în arest pentru sechestrare) au avut "un schimb de opinii" prin intermediul avocatului omului de afaceri, Gheorghiţă Mateuţ, informează Agerpres.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, declarase, la finele săptămânii trecute, că îi oferă locul secund pe lista partidului în mod "dezinteresat" şi a dezminţit o posibilă alianţă cu PNG-CD.

Vadim Tudor declara: "Am decis să îi întind o mână frăţească lui Gigi Becali şi să îi ofer locul doi pe listă, în mod idealist şi dezinteresat. Este un loc eligibil, pentru că, până în iunie, se vor schimba multe. Precizez că nu este vorba despre o alianţă PRM - PNG-CD, fiindcă timpul ne presează şi este foarte scurt. Îl invit prieteneşte pe mai tânărul meu confrate să candideze pe lista PRM pentru a fi sigur de reuşită", a afirmat Corneliu Vadim Tudor. În opinia sa, istoria lui Ilie Ilaşcu, care, deşi era în închisoare, a devenit senator PRM, se repetă şi în acest caz".

Şi vicepreşedintele PRM, Lucian Bolcaş, a precizat că nu are nimic împotriva candidaturii lui Gigi Becali din partea formaţiunii sale, menţionând că nu îl interesează aces­te alegeri din considerente personale.

Bolcaş a apreciat că vocea unui creştin şi naţionalist în Parlamentul European este binevenită.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că Gigi Becali a semnat adeziunea la PRM, el semnându-i carnetul de nou membru de partid. Liderul PRM a susţinut că prin acest gest Becali nu şi-a trădat partidul său PNG-CD.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Vadim e in mare foame de bani!Nu mai are sponsori s-a gandit sa profite de banii lui Becali.Daca va trece pragul nici el nici Becali nu se vor duce la PE.Au amandoi treaba in tara.Vadim nu frecventa nici Senatul, pentru ca are "doua ziare" iar Becali clubul Steaua.Asa ca, Vadim va mai lua bani si de la urmatorii de pe lista care vor merge la PE.Acolo ce vor face?La ce grup parlamentar vor adera?!Sa-i fie rusine lui Vadim ca profita de situatia lui Becali si-l amageste!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb