Globalworth a obţinut certificarea Access4you® pentru întregul său portofoliu de clădiri de birouri din ţara noastră

V.G.
Companii / 8 decembrie 2022

Globalworth a obţinut certificarea Access4you® pentru întregul său portofoliu de clădiri de birouri din ţara noastră

Globalworth a obţinut certificarea Access4you® pentru întregul portofoliu de aproape jumătate de milion de metri pătraţi format din 16 clădiri în România, devenind primul proprietar care deţine certificare de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii ce utilizează scaune cu rotile, persoanele în vârstă, cele cu mobilitate redusă şi persoanele cu cărucioare, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Conform sursei citate, cum accesibilitatea este importantă nu numai în viaţa persoanelor cu dizabilităţi, ci poate afecta, de asemenea, pe oricine este limitat temporar sau permanent în oricare dintre abilităţile sale, proprietarii şi chiriaşii clădirilor văd din ce în ce mai mult necesitatea de a asigura accesul fără probleme în spaţiile lor pentru toţi angajaţii, vizitatorii sau partenerii de business. În urma evaluării la faţa locului, întregul portofoliu de clădiri de birouri al Globalworth a fost atestat cu nivelul de clădire certificate conform standardului Access4you®, deoarece oferă accesibilitate pentru utilizatorii de scaune cu rotile, pentru persoanele în vârstă şi cele cu mobilitate redusă, precum şi pentru persoanele cu cărucioare.

"Persoanele cu nevoi speciale nu pot folosi o clădire sau un spaţiu comercial dacă acestea nu sunt accesibile sau dacă nu există informaţii de încredere cu privire la starea lor. Această recunoaştere oferă o asigurare suplimentară că Globalworth se concentrează pe dezvoltarea şi creşterea nivelului de confort în proiectele sale şi că acordă prioritate sănătăţii, siguranţei şi bunăstării persoanelor care lucrează sau vizitează proprietăţile Globalworth. Informaţii detaliate şi credibile pentru fiecare clădire în parte pot fi accesate gratuit de către toată lumea pe site, precum şi în aplicaţia Access4you® dezvoltată pentru telefoane mobile", spune arh. Tamara Dogariu, Senior Sustainability Consultant la Colliers şi singurul auditor Access4you® acreditat în România.

Clădirile Globalworth care au primit certificarea Access4you® sunt BOB, BOC, City Offices, Gara Herăstrău, Globalworth Campus A, Globalworth Campus B, Globalworth Campus C, Globalworth Square, Globalworth Tower, Green Court A, Green Court B, Green Court C, Renault Bucharest Connected, Tower Center International, Unicredit HQ şi Globalworth Plaza.

Globalworth deţine birouri de clasa "A" în Bucureşti, care sunt închiriate predominant unei baze de chiriaşi diversificate şi internaţionale de peste 210 de corporaţii, creând cea mai mare comunitate de afaceri din România. Începând cu al treilea trimestru al anului 2021, Globalworth a creat un nou standard în ceea ce priveşte receptivitatea, bunăstarea şi durabilitatea, prin utilizarea energiei generate din surse verzi, cum ar fi centralele hidroelectrice şi parcurile eoliene şi solare, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb