Goldring anunţă integrarea SmartPay în platforma sa

T.B.
Piaţa de Capital / 13 iunie 2023

Goldring anunţă integrarea SmartPay în platforma sa

Goldring S.A., broker de investiţii la Bursa de Valori Bucureşti anunţă integrarea SmartPay în platforma sa.

SmartPay simplifică şi digitalizează procesul de alimentare a conturilor de tranzacţionare pentru investitorii prezenţi în platforma Goldring, reducând timpul şi eliminând erorile umane inerente, prin digitalizare. Astfel, investitorii pot alimenta conturile direct din platformă, fără a fi nevoie să treacă prin intermediari terţi financiari.

"SmartPay aduce inovaţie în gestionarea transferurilor bancare, eliminând procesul manual şi automatizând completarea detaliilor de plată, reducând astfel semnificativ costurile asociate. În funcţie de volum, acestea ajung la 10 eurocenţi per tranzacţie sau chiar sub acest prag. Astfel, sunt aduse beneficii nu doar pentru investitori, ci şi pentru companii precum Goldring, care economisesc prin eliminarea comisioanelor mari aplicate sumelor tranzacţionate", a declarat Alice Anghelea, Revenue Growth, Smart Fintech.

Odată cu integrarea SmartPay, Goldring obţine economii semnificative la comisioanele plătite pentru alimentarea conturilor de investiţii cu cardul bancar, oferind în acelaşi timp o experienţă de plată digitalizată şi rapidă. Această soluţie aduce şi un plus de securitate şi eficienţă, având în vedere faptul că transferurile se desfăşoară cont la cont, din contul investitorului în contul colector al brokerului care alimentează direct contul de tranzacţionare, reducând riscul de fraudă. Astfel, investitorii iniţiază alimentarea din platforma Goldring, unde introduc suma pe care doresc să o transfere în contul de tranzacţionare, selectează banca din care doresc să alimenteze şi către care sunt redirecţionaţi pentru autorizare, transferul fiind finalizat cu un mesaj de confirmare şi redirecţionarea în platforma Goldring.

Totodată, cu SmartPay, alimentarea digitală a conturilor de tranzacţionare este instantă, având zero comisioane, iar suma transferată nu are limitări, spre deosebire de alimentarea cu cardul bancar, atât intra, cât şi interbancar, pentru băncile care oferă această opţiune prin Open Banking. BCR, ING Bank, Banca Transilvania, Libra Bank şi BRD, sunt primele bănci din care investitorii pot alimenta instant în contul colector Goldring. În plus, sumele mari care sunt transferate în cadrul procesului de tranzacţionare la bursă nu ajung în posesia Smart Fintech, ci direct la Goldring. Alimentarea instant digitalizată este esenţială pentru investitori, iar SmartPay facilitează viteza necesară, în condiţii de securitate sporită.

Prin adoptarea tehnologiei SmartPay, compania intenţionează să optimizeze procesele de tranzacţionare, să le ofere clienţilor săi soluţii financiare şi să faciliteze accesul la servicii bancare digitale care beneficiază de o securitate sporită. Această strategie va permite brokerului să se adapteze în mod dinamic la evoluţiile rapide din industria financiară şi să răspundă eficient nevoilor clienţilor săi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb