Goldring şi-a recrutat director de vânzări şi tranzacţionare de la Bank of America; capital majorat cu 300.000 de euro

T.B.
Piaţa de Capital / 23 mai

Nicolae Tudor, Director de Vânzări si Tranzacţionare Goldring

Nicolae Tudor, Director de Vânzări si Tranzacţionare Goldring

Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri din România în termeni de listări şi tranzacţii de la Bursa de Valori Bucureşti, l-a recrutat pe Nicolae Tudor (30 de ani) ca Director - Head of Sales & Trading, după ce acesta a petrecut cinci ani în Londra, la Bank of America, timp în care a gestionat produse şi servicii pentru investitorii instituţionali de tip Hedge Funds. Dragoş Mesaros, directorul de Tranzacţionare al Goldring, a fost promovat ca director de Investiţii, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

În noul său rol, Nicolae va conduce echipele de Vânzări, Tranzacţionare şi Research şi va administra strategiile de distribuţie şi relationship management cu partenerii corporate, dar şi cu investitorii de retail şi instituţionali, informează sursa.

Nicolae Tudor s-a alăturat Goldring în luna martie a acestui an şi conduce noul birou al companiei deschis în Bucureşti, adaugă sursa citată.

Nicolae a absolvit Universitatea din Manchester, promoţia 2019, cu specializarea Economie şi Business Internaţional. Acesta a petrecut peste zece ani în Regatul Unit ca parte din formarea sa academică şi profesională.

Potrivit comunicatului, "Sunt extrem de entuziasmat să mă alătur Goldring, unul dintre cei mai dinamici şi inovativi brokeri de investiţii din România. Odată cu venirea mea, consolidăm planul de creştere al companiei şi ne dorim să menţinem trendul de îmbunătăţire sustenabilă a numărului de clienţi, tranzacţii, dar şi a majorării capitalului gestionat pentru clienţii noştri. Pentru mine este extrem de important să fim alături de clienţii şi partenerii noştri şi să creştem împreună, cu produse personalizate care se adresează profilului şi nevoilor lor, dorindu-ne să oferim mereu cea mai bună experienţă investiţională din România", a declarat Nicolae Tudor, Director de Vânzări si Tranzacţionare Goldring.

De asemenea, Dragoş Mesaros, cel care din 2009 a fost Directorul de Tranzacţionare al Goldring, a devenit în luna martie Director de Investiţii al companiei. Managerul este unul dintre cei mai apreciaţi specialişti ai pieţei de capital din România, cu o vastă experienţă investiţională atât pe piaţa de capital internă cât şi pe cea internaţională. El va administra strategiile de investiţii discreţionare pentru piaţa din România, dar şi capitalul societăţii pentru house trading, transmite compania.

Majorare de capital de 300.000 de euro

Goldring a încheiat recent cu succes o rundă de finanţare prin majorare de capital social, acţionarii investind 300.000 euro. Capitalul va fi folosit pentru consolidarea companiei şi pentru a accelera implementarea de noi platforme de tranzacţionare şi research, potrivit comunicatului.

Astfel, Goldring îşi propune să lanseze în următorul trimestru oportunităţi investiţionale noi pentru clienţii Goldring şi investitorii de la BVB pentru a deschide accesul pe mai multe pieţe internaţionale. Totodată, compania va lansa platforme noi cu funcţionalităţi adaptabile stilului de tranzacţionare şi produse potrivite pentru o plajă largă de preferinţe în materie de risc şi randamente (Acţiuni, Obligaţiuni, CFD-uri, ETF-uri şi nu numai), informează compania.

Conform datelor din comunicat, "În contextul parcursului hotărât al pieţei locale către statutul MSCI de piaţă emergentă, vrem să oferim clienţilor instrumente şi facilităţi care să facă din piaţa de capital o experienţă investiţională tot mai plăcută şi bine instrumentată pentru tot mai mulţi români - investitori activi, pasivi sau investitori potenţiali, care încă nu au descoperit bursa. În plus, ne dorim ca identitatea noastră de broker pentru retail să fie complementată de capacităţile noastre pentru segmentul investitorilor instituţionali pentru care, de asemenea, pregătim o abordare nouă", a afirmat Virgil Zahan, CEO şi acţionar Goldring.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Frumos băiat și inteligent, bravo lui! Felicitări Goldring!

    Goldring e la ani lumină față de BRK care a rămas în curte cu Grigore Chiș, cu Danciu Adrian iar în spatele lor Andrici,specialiști în inginerii financiare!

    1. Plictisitoare CAB și FRB,oare cine mai crede în poveștile lor?

    Goldring are o echipa din ce in ce mai buna - succes!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb