Granturi şi conţinut educaţional dedicat industriei HoReCa oferite de Academia de Sustenabilitate

F.D.
Miscellanea / 21 februarie

Granturi şi conţinut educaţional dedicat industriei HoReCa oferite de Academia de Sustenabilitate

Academia de Sustenabilitate oferă companiilor din industria HoReCa granturi de 6.000 de euro şi conţinut educaţional dedicat dezvoltat de 18 antreprenori, manageri şi experţi locali, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, programul de granturi este asociat lansării unui nou modul de self-paced e-learning disponibil prin platforma Academia de Sustenabilitate dezvoltată de Social Innovation Solutions. Acest modul educaţional este dedicat antreprenorilor din HoReCa interesaţi să îşi transforme afacerea într-una mai sustenabilă.

"Vrem să îi ajutăm pe antreprenorii din domeniul ospitalităţii să reducă presiunea pe care o simt prin adaptarea la noile tendinţe şi norme de sustenabilitate şi să găsească în aceste schimbări o adevărată oportunitate. De aceea am creat în Academia de Sustenabilitate un modul centrat pe nevoile specifice din industria HoReCa, alături de un instrument de suport pentru învăţare accelerată prin cohorte şi un program de granturi prin care susţinem antreprenorii să transforme noţiunile teoretice despre sustenabilitate în impact concret." a spus Ciprian Stănescu, Preşedinte Social Innovation Solutions.

Noul modul HoReCa conţine 8 capitole care însumează peste 12 ore de conţinut. Antreprenorii vor putea învăţa cum să îşi îmbunătăţească operaţiunile, să reducă efortul generat de schimbările legislative din domeniu, să îşi creeze prima strategie de sustenabilitate pentru afacerea lor şi să îşi îmbunătăţească reputaţia brandului.

Fiecare capitol are o structură de sine stătătoare, iar informaţia esenţială este prezentată succint, astfel că fiecare antreprenor are libertatea să urmărească elementele care sunt în focus pentru nivelul la care se află business-ul pe care îl conduce - de la cum să îşi creeze propriul lanţ de aprovizionare local, la cum să gestioneze consumul de resurse sau chiar să acceseze noi fonduri de finanţare.

Implementarea unor măsuri de sustenabilitate în afaceri necesită resurse financiare care, de cele mai multe ori, le lipsesc IMM-urilor la început de drum. De aceea, Academia de Sustenabilitate oferă celor mai activi antreprenori care urmează modulul HoReCa şansa de a obţine unul dintre cele două granturi în valoare de 3.000 de euro. La finalul modulului, antreprenorii vor pune bazele primei lor strategii de sustenabilitate şi, cu ajutorul granturilor, vor putea începe transformarea ei în acţiuni concrete. Aplicaţiile pentru primul grant se pot face până pe 08.04.2024, iar pentru al doilea, până pe 06.05.2024.

Pentru a parcurge şi mai uşor modulul şi pentru a avea cele mai mari şanse de a obţine grantul, vor fi organizate şi două cohorte (grupuri de studiu) în perioada 11.03 - 05.04 şi 08.04 - 03.05. Prin participarea la cohorte, cursanţii vor avea ocazia de a se conecta cu colegi de breaslă, de a schimba bune practici şi de a lucra împreună la strategia de sustenabilitate. Cei înscrişi vor primi, săptămânal, obiective clare, teme şi vor avea ocazia să discute conţinutul modulului cu echipa Academiei de Sustenabilitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb