GRINDEANU: "Acest Guvern de hoţi şi incompetenţi a eşuat groaznic în gestionarea pandemiei"

J.P.
Politică / 6 noiembrie 2020

"Acest Guvern de hoţi şi incompetenţi a eşuat groaznic în gestionarea pandemiei"

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că românii sunt iar băgaţi în case, pentru că acest Guvern "de hoţi şi incompetenţi" a eşuat în gestionarea pandemiei. El a atras atenţia că Executivul a luat măsura de a închide pieţele, târgurile şi tot ceea ce înseamnă producţie în această ţară, însă a lăsat deschise supermarketurilor, pentru că "asta înseamnă să te intereseze mai mult cum merge economia marilor corporaţii", conform news.ro.

"Nu se mai poate continua în acest mod. Domnilor, trebuie să vă opriţi. De ce ne bagă iar în case? Pentru că acest Guvern de hoţi şi incompetenţi a eşuat groaznic în gestionarea pandemiei. Sunt total depăşiţi de situaţie. Sunt haotici. Vedem cu toţii că nu ştiu ce să facă. Din cauza lui Orban şi a Guvernului PNL intrăm iarăşi cu toţii în case. Ce ne spuneau şi ne-au spus în toate aceste luni? Purtaţi măşti, păstraţi distanţa, iar ei sunt primii care nu fac acest lucru. Au doi miniştrii care au COVID şi acum dau iarăşi vina pe noi şi ne bagă în case pe toţi. Mai mult decât atât nu au niciun plan pentru România. Să ne salveze vieţile şi să salveze economia. Au un singur plan - să se salveze pe ei. Vor alegeri. Atât ştiu. De un an de zile auzim cum Iohannis şi Orban organizează alegeri. Acest Guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei, cât şi a economiei şi trebuie să plece acasă. Trebuie să ne mobilizăm cu toţii să schimbăm acest Guvern", a afirmat Sorin Grindeanu vineri la Timişoara.

El a mai spus că lumea a văzut aseară cum Iohannis a prezidat şedinţa Executivului care "a consfinţit eşecul guvernării liberale".

"Am văzut aseară cum preşedintele Klaus Iohannis a prezentat şedinţa de Guvern care a consfinţit eşecul guvernării liberale. Ca să vă dau doar un exemplu - am văzut cum preşedintele Iohannis şi Guvernul ne spun că trebuie să închidem pieţele, târgurile, trebuie să închidem tot ce înseamnă producţie în România, dar supermarketurile rămân deschise. Asta înseamnă guvernare liberală, asta înseamnă să nu te intereseze cum merge economia ţării, ci să te intereseze mai mult cum merge economia marilor corporaţii", a completat Grindeanu.

Acesta a adăugat că PNL are în vedere doar organizarea alegerilor parlamentare, indiferent câţi români se infectează sau câţi mor.

"Dacă venim la partea care ne interesează mai mult, cea din Timiş, am văzut cu toţii aseară, ieri noapte, cum deciziile sunt luate într-un mod, mi-e şi greu să găsesc cuvântul potrivit - haotic e puţin spus. La 3,45 să dai sms-uri pe grupul pentru situaţii de urgenţă, iar la ora 17.00 să te duci şi «inaugurezi» carantina. Asta înseamnă modul de gestiune a autorităţilor statului sub guvernare PNL. Haos, lipsă de soluţii şi urmărirea unui singur interes, cel al PNL. Şi care e interesul PNL? Indiferent cât de mulţi oameni se infectează, indiferent cât de mulţi oameni mor, noi trebuie să facem alegeri. E singurul lor scop, să facă alegeri. De ce? Pentru că le este frică românii îşi vor da seama, din ce în ce mai mulţi, cât de prost gestionează ţara Iohannis şi Guvernul PNL", a conchis prim-vicepreşedintele PSD.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Daca a esuat atat de groaznic, de ce voua, PSD-istilor, va este teama de electorat si fugiti de alegeri, iar lor, PNL-istilor, nu le este frica de votul cetatenilor si doresc alegerile?

    1. Tuturor le este frică de votul românilor. Doar că unii îl vor mai devreme, iar alții mai târziu. În funcție de interesul mai mult sau mai puțin personal.

      Sunt și unii cărora nu le e frică de votul românilor și le merge bine indiferent pe cine se pune ștampila. Dar nu-ți zic cine sunt ;) 

    Un prost mai mare ca tine nu exista. Nu te mai baga nimeni in seama. O sa ramaneti voi PSD in opozitie foarte multa vreme de aici inainte. Eu zic sa va desfiintati naibii.

    ba boala, daca zicea nevasta-ta plingind si rupindu-si bluza de disperaee chestia asta, hai ca o luam pe bune, dar daca te auzim pe tine = zero. ramii tu pe drumuri curind si apare nevasta-ta cu ce harnic si bun de politica esti si cum dupa dracnea sterge pe jos si poporul cu tine

    1. Dacă-i fată deșteaptă isi găsește unul "harnic si bun".

    Alo, tovarăsul grindeanu!

    Dacă vrei să te plângi de ceva este numai de plagiatul pe care pseudoguvernanții actuali îl fac la metodele implementate de tine și gașca voastră de babuini politruci cu ocazia Ordonanței 13. 

    Așa, sau ai uitat?

    Sinecuristule! 

    1. Pardon,ai greșit! corect este: pupincuristule!.

      Alo,tovaras este iohanis si orban

    Din gura unui fost prim ministru dat jos de propriul partid suna tare ciudat hoţi şi incompetenţi.

    Dupa priincipiul scaparii pandemiei de sub control ar terebui sa plece toate guvernele din UE si nu numai.

    Toti au scapat pandemia de sub control, pentru ca nu s-au respectat regulile cerute de oficialitati. 

    Da , să vină fetele noastre minunate : veorica , carmen , sevil,etc

    Și fosta ministră de la m sănătătii , chiar dacă e cu flagrantele.... 

    Uite cine vorbește, papagalul lui Dragnea! Mai ordonanța 13, ai memoria cam scurta dar și un tupeu cat muntele!

    din moment ce probele furturilor si crimelor criminalilor cu gulere albe sunt musamalizate si dosite de implantatii vostri plasati in toate punctele cheie , sunteti toti "negustori cinstiti" ce ar trebui sa faceti "trenuletul" in puscarii indiferent din ce partid sunteti daca n-ati fi masluit legile in parlament unde rezistati cu orice risc chiar sa zadarniciti orice, absolut; cand esti in rahat deschizi gura pe riscul tau. ..dar observam ca va place si nu va saturati .Va cotonogiti in loc sa va bateti pentru Romania va bateti sa nu va pierdeti si imunitatea fiindca bruma de credibilitate v-ati pierdut-o de foarte mult timp .

    cifra atinsa azi (peste 10.000 de cazuri) voi o atingeati din aprilie daca erati la guvernare, din aprilie2020 sa ne intelegem ca voi imediat schimbati anul...Asa ca Grindene fa o socoteala unde eram azi cu infectarile...

    Tu, paparuda ai eșuat demult; de când ai fost azvarlit de către "colaboratori".

    ' geaba baraie nenea Grindeanu .... tot cu PNL votez ...uite asa de-al dracu pentru bataia guvernamentala din 10 august ... nu uit asta - pulanul marca PSD!

    abia astept sa ciomagesc eu buletinul de vot cu o stampila pe PNL ! Dar sa il ciomagesc bine, cu sete, cam cum faceau jandarmii PSD pe 10 august in piata victoriei!  

    halal tupeu porcesc cine sa apucat sa vorbeasca de hotie si inconpetenta cred ca la dictionarul explicativ in dreptul acestor cuvinte ar trebui trecut ca si sinonim psd si ar mai fi o serie de alte cuvinte nu tocmai de lauda care li sar potrivi . nu spne nimeni ca pnl a pastorit situatia exemplar dar tinind cont de jaful lasat intentionat de psd si de pandemia actuala sa multumim lui dumnezeu ca nu au guvernat psd am vazut toti cat rau facdin parlament cu ajutorul avocatului poporului si curtii constitutionale asa ca grindene bagati nasul la cutie si sper sa nu mai pupati la conducere niciodata

    Sa știi ca m-ai indus în eroare. Mi-am consultat și agenda. Ti-am dat eu voie sa vorbești? Sau Dragnea? Sau maestrul Ciolacul? Stai jos!

    PSD ne-ar fi bagat in case de mult si ar fi aruncat cu hipoclorit din elicoptere cum a facut primarul din Bucuresti in primavara.

    A aplicat selecția naturală ......ecologic nu ????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb