Groupama lansează Asigurarea de viaţă cu retur de primă

T.B.
Bănci-Asigurări / 29 noiembrie 2023

Alexandru Georgescu, Director Naţional Vânzări Groupama

Alexandru Georgescu, Director Naţional Vânzări Groupama

Groupama introduce un nou produs în portofoliul companiei - Asigurarea de viaţă cu retur de primă, se arată într-un comunicat al Groupama, remis redacţiei.

Asigurarea de viaţă cu retur de primă le oferă clienţilor Grupama posibilitatea de a încasa un procent din primele achitate pe perioada derulării poliţei de asigurare, atunci când contractul încheiat ajunge la maturitate, informează sursa. Persoana asigurată va primi 30% sau 50% din valoarea primelor plătite pentru asigurarea de bază, conform opţiunii alese la semnarea contractului, potrivit companiei.

Datele comunicatului arată că "O asigurare de viaţă ar trebui să facă parte din lista de priorităţi a fiecăruia dintre noi. Probabil că multora ne este greu să vorbim despre acest subiect, însă trebuie să îl privim ca pe o formă de responsabilitate - faţă de noi înşine, dar mai ales faţă de familiile noastre şi cei dragi nouă. Asigurarea de viaţă cu retur de primă oferă un dublu avantaj: o plasă de siguranţă pentru apropiaţi, dar şi o garanţie pentru persoana asigurată, în cazul în care riscurile asigurate nu se produc până la încheierea valabilităţii contractului. Groupama are un portofoliu complex de asigurări de viaţă, de la cele cu economisire pentru copii, la asigurări mixte de viaţă sau asigurări care includ o componentă investiţională, potrivite pentru nevoi diverse. Pentru că neprevăzutul este parte din viaţa noastră şi este important să ne asigurăm că, indiferent de situaţie, le putem oferi continuitate celor dragi nouă", a declarat Alexandru Georgescu, Director Naţional Vânzări Groupama.

Avantajele oferite de Asigurarea de viaţă cu retur de primă

Asigurarea de viaţă cu retur de primă acoperă riscul de deces din orice cauză, la produsul de bază putând fi adăugate o serie de asigurări suplimentare, care să extindă acoperirile, în funcţie de nevoile clientului, informează compania. Printre acestea se numără spitalizarea şi intervenţiile chirurgicale din accident/orice cauză, invaliditatea permanentă parţială sau totală, incapacitatea temporară de muncă, fracturile, arsurile, bolile grave, precum şi chat-ul medical ÎntreabăMedic, sănătate emoţională sau stomatologie, conform sursei citate. Totodată, acoperirile pot fi diversificate şi prin alocarea unei sume de bani pentru investiţie, în funcţie de gradul de risc ales de client, relatează sursa.

Noutatea vine din faptul că asiguratul are posibilitatea de a alege între două variante de primă returnată, 30% sau 50%, opţiune stabilită în momentul încheierii contractului şi care devine aplicabilă în cazul în care riscul asigurat nu s-a produs până la sfârşitul perioadei de asigurare, arată datele comunicatului. Durata minimă necesară încheierii unei astfel de poliţe este de 3 ani, iar prima minimă anuală este de 500 lei, potrivit companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb