GRUPUL EDUCAŢIONAL ELVEŢIAN WINSEDSWISS:  Cursuri online pentru românii care lucrează în hoteluri şi restaurante, certificatele de absolvire fiind recunoscute de industria ospitalităţii

F.D.
Companii / 10 aprilie 2020

Cursuri online pentru românii care lucrează în hoteluri şi restaurante, certificatele de absolvire fiind recunoscute de industria ospitalităţii

Grupul educaţional elveţian winsedswiss, cu filiale în România, Elveţia şi Serbia, al cărui obiectiv principal îl reprezintă oferirea oportunităţilor de învăţare pe tot parcursul vieţii, prin derularea de cursuri de scurtă şi lungă durată, în domeniul ospitalităţii şi al serviciilor conexe, informează printr-un comunicat remis Redacţiei de lansarea de traininguri online dedicate managerilor şi angajaţilor din această industrie, puternic afectată de pandemia de coronavirus care a dus la scăderea drastică a veniturilor şi la un procentaj mare de persoane intrate în şomaj tehnic.

Grupul a fost înfiinţat de către Duşan Wilms, unul dintre oamenii de afaceri de succes din ţara noastră şi fost director general al Metro Cash&Carry Romania, şi de către profesorul Ray F. Iunius de la Ecole hotelière de Lausanne, cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ în domeniul ospitalităţii din lume. Diplomele profesionale şi universitare obţinute de cursanţii winsedswiss vor fi oferite cu licenţă, sub egida Ecole hotelière de Lausanne (EHL), Business School Lausanne şi Luxury School of Paris.

Potrivit lui Duşan Wilms, învăţământul dual, clădit pe educaţie de calitate, axat pe abilităţi practice construite la orice vârstă, care să susţină şi să încorporeze cunoştinţele dobândite în teorie, reprezintă astăzi, mai mult ca oricând, modelul spre care trebuie să se îndrepte toate sistemele de educaţie.

Profesorul Ray F. Iunius estimează că după această criză numărul locurilor de muncă din domeniu va scădea, iar cei care lucrează în hoteluri şi restaurante vor concura cu forţa de muncă adusă din străinătate, dar şi cu românii din diaspora întorşi în ţară în timpul pandemiei, situaţie în care vor avea de câştigat persoanele cu o mai bună pregătire profesională.

În acest context, grupul educaţional elveţian winsedswiss lansează traininguri online destinate managerilor şi angajaţilor din hoteluri şi restaurante, denumite Hospitality Resilience Talks şi Hospitality Resilience Journey. În luna aprilie, acestea vor fi susţinute de specialişti de renume internaţional, în limba engleză. Luna mai va continua cu o nouă serie de webinare, prezentate şi în limba română.

Sub denumirea de Hospitality Resilience Talks se vor desfăşura în mediul online interviuri cu lideri din industria internaţională a ospitalităţii şi din lumea afacerilor. Aceştia vor prezenta modul în care s-au adaptat organizaţiile pe care le conduc la situaţii de blocaj economic, soluţiile identificate pentru relansarea afacerilor şi cele propuse pentru depăşirea impactului acestei perioade asupra industriei hoteliere şi cea a serviciilor conexe.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aveti grija ca diplomele astea sunt o mare teapa, cum sa inveti sa servesti pe cineva la masa online, fara sa pui mana pe o farfurie, cum inveti sa duci trei farfurii mimin pa mana stanga ca si ospatar?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb