Grupul media fondat de Voiculescu susţine că poziţia sa în piaţă "este stabilă, fără probleme de natură financiară"

E.D.
Media-Advertising / 12 august 2014

Antena Group, compania care deţine afacerile de media ale familiei lui Dan Voiculescu, susţine într-un comunicat de presă că poziţia sa în piaţă este "stabilă, fără probleme de natură financiară". Comunicatul dezminte "speculaţiile făcute de anumite posturi de televiziune" şi susţine că "există o campanie orchestrată împotriva Intact Media Group".

În comunicat, oficialii Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Euforia TV, ZU TV, adică televiziunile controlate de fiicele lui Dan Voiculescu, mai puţin Antena 3) arată că este "singura companie TV privată din România care a înregistrat profit în 2013, conform informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor" şi anunţă investiţii în mai multe producţii TV pentru această toamnă.

Fondatorul holdingului media Intact, Dan Voiculescu, fost condamnat pe 8 august la zece ani de închisoare pentru spălare de bani în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). În acelaşi dosar, instanţa a dispus şi confiscarea unor imobile aparţinând grupului Grivco (controlat de Dan Voiculescu), printre care şi clădirea în care funcţionează Antena 3, chiriaş în acel imobil.

Comunicatul integral al Antena Group:

"Antena Group precizează că, spre deosebire de principalii săi competitori, este singura companie TV privată din România care a înregistrat profit în 2013, conform informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Cifra de afaceri a anului trecut s-a apreciat cu 18% faţă de anul precedent, cunoscând o nouă creştere de 10% în primele şase luni din 2014. Toate planurile pe 2014 se derulează conform strategiei şi angajamentelor asumate cu partenerii şi furnizorii grupului. Poziţia Antenei Group în piaţă este stabilă, fără probleme de natură financiară, compania susţinându-şi investiţiile. Ca atare, pentru prima dată pe piaţa televiziunilor din România, Antena 1 va avea, din toamna, şase superproducţii ce vor fi difuzate în Prime-Time. Este vorba de producţii proprii, care se bucură deja de popularitate în rândul telespectatorilor români: Next Star şi Serviciul Român de Comedie, dar şi de super formate internaţionale, cu milioane de fani la nivel mondial. Telespectatorii vor putea urmări din toamna la Antena 1: X Factor, Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor, Te cunosc de undeva şi Dancing With The Stars. De asemenea, au fost făcute investiţii importante în aparatură de televiziune, necesară pentru producerea acestor show-uri. Antena Stars, Euforia TV, ZU TV, sunt, de asemenea, posturi profitabile, care vor avea noi show-uri şi producţii internaţionale din această toamna.

Rezultatele acestui an reprezintă o garanţie a poziţiei de piaţă a televiziunilor din grup. În 2014, divizia TV Intact este lider în mediul urban. Antena Group, prin posturile sale de divertisment, are o creştere de 23% la nivelul publicului comercial în prime time faţă de 2012. Antena 1 îşi apreciază cu 22% cota de piaţă în prime time, înregistrând, în iulie, creşteri pe toate intervalele orare. Antena Stars este postul cu cele mai importante creşteri de audienţă, de peste 100% pe majoritatea segmentelor zilei. Euforia îşi apreciază cota de piaţă pe publicul feminin comercial, iar ZU TV are o ascensiune rapidă pe piaţă canalelor muzicale

Speculaţiile făcute de anumite posturi de televiziune privind situaţia financiară a televiziunilor noastre sunt încă o dovadă a relei credinţe şi a faptului că există o campanie orchestrată împotriva Intact Media Group".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb