Grupul Wagner va continua să lupte în numele Moscovei chiar şi după retragerea din Bahmut, anunţă Prigojin

Grupul Wagner va continua să lupte în numele Moscovei chiar şi după retragerea din Bahmut, anunţă Prigojin

S.B.
Internaţional / 7 mai 2023

Evgheni Prigojin, şeful grupului paramilitar rus Wagner, afirmă că forţele sale vor continua să lupte în numele Moscovei, chiar dacă se vor retrage din oraşul strategic Bahmut din estul Ucrainei, informează news.ro.

"Luptătorii Wagner vor fi păstraţi pentru operaţiuni viitoare de interes pentru Rusia", a declarat el, citat duminică de presa rusă de stat.

Vineri, liderul Wagner a anunţat într-o înregistrare video că îşi va retrage paramilitarii din Bahmut din cauza lipsei de muniţie livrată de Moscova.

Grupul Wagner, descris adesea ca fiind armata privată a lui Vladimir Putin, a fost desfăşurat în operaţiuni militare ruseşti în diferite ţări, inclusiv în Africa.

Prigojin a cerut sâmbătă armatei ruse permisiunea de a ceda poziţiile sale din oraşul ucrainean Bahmut trupelor liderului cecen Ramzan Kadîrov, în semn de protest faţă de lipsa de muniţie. Mutarea trupelor este aşteptată să aibă loc miercuri.

Agenţia de ştiri de stat rusă TASS, citând serviciul de presă al lui Prigojin, a declarat că forţele ruse controlează aproximativ 95% din oraş.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. ARE EL O FIGURA DE OM NESUFERIT , DAR SIGUR SPUNE ADEVARUL .............. FIINDCA S-A LUAT IN GURA CU ALA SI CU ALALALTUL , SECTORUL LUI DE FRONT SI OAMENII LUI , NU PREA ARE MUNITIE !!!!!!!!!!! PENTRU WAGNER , NU SE GASESTE ASA CEVA , DEOCAMDATA !!!!!!!!!! UCRAINIENII ASTIA , ORI SANT TAMPITI , ORI NU INTELEG DESPRE CE E VORBA , ORI FAC PE PROSTII !!!!!!!!!!!!!! CICA , PRIGO '''' , MINTE !!!!!!!!!!!! CE SA SPUNA , NISTE UCRAINIENI TICALOSI ??????????? SPUN , CE LE CONVINE SI LOR ............. O NATIUNE DE EXCROCI ORDINARI , MULT MAI TICALOSI DECAT RUSII ............. AM CITIT IN MAI MULTE RANDURI CA , REFUGIATII LOR RAD SI BATJOCORESC ROMANII , SI OBICEIURILE LOR ............ IN MESAJELE PE CARE LE TRIMIT FAMILIILOR LOR DIN UCRAINA !!!!!!!!!!!!!! SE LEAGA DE ORICE !!!!!!!!!!! CA SE INCHINA CA PROSTII DE CATE ORI AJUNG IN FATA UNEI BISERICI .......... CA , LIFTURILE ROMANESTI AU USI CARE TREBUIE INCHISE CU MANA .............. CA NU MAI POT SA STEA PE GRATIS , LA HOTELURI DE 4 - 5 STELE ........... CA LIPSESC VINURILE BUNE , SI SAMPANIA ............... CA SE ADUNA SEARA SI TRANCANESC , SI ASTA AI DERANJEAZA ............. CA E GUNOI , PE NU STIU UNDE SI NU STIU CUM ............ CA E ..... CA E ....... CA E ........ DAA , DUCETI-VA BAI , ''''''''' LA UCRAINII - SLAVA ''''''''' , SA VA DEA AIA BAUTURI SI FRIPTURI ............... CA AICEA , PLATESTE ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE-AIA FACETI PE NEBUNII !!!!!!!!!!!!! CA V-ATI GASIT FRAIERII .................. MAI DA SI LA FIECARE FAMILIE SFANTA , CATE 2.000 DE LEI PE LUNA !!!!!!!!!!!!!!!! TRAI PE VATRAI , NENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PENTRU ROMANI , NU SE POATE ASA CEVA ............ CA AJUNGE TARA IN FALIMENT !!!!!!!!!!!! PENTRU EI , SE POATE ................. O TARA DE PLOSNITE , SI DE SMECHERI !!!!!!!!!!!!!! VEDETI , SIMPATICI JURNALISTI AI ZIARULUI '''''''''' BURSA '''''''' , CARE LE TOT CANTATI IN STRUNA , AI PUPATI SI AI MANGAIATI ATATA ????????? SARACUTII DE EI ......... MITITEII DE EI ......... SARACII .......... SA VEDETI SCUIPATURI CE O SA LUATI IN FATA , DUPA CE SE VOE VEDEA INAPOI LA CASELE LOR .............. O SA VA SCHIMBATI VOI , ATITUDINEA ASTA SLUGARNICA FATA DE EI !!!!!!!!!!!!!!!!! TINETI MINTE CE VA SPUN ............. CA EU VAD VIITORUL , MAI BINE CA VOI .............. DAR , STITI BINE CUM SANTEM NOI , ROMANII !!!!!!!!!!!!!!!!!! TINEM COADA , IN SUS DESI SANTEM ......... CUM SANTEM !!!!!!!!!!!!!!!

    Acusica vine Marea Contraofensiva cu 1 500 000 de soldati,

    inarmati pana in dinti cu super arme NATO si platiti regeste, 

    Zelenski cucereste Moskowa si aduce pe Putin in fata

    Curtii Internationala de Justitie sa jure credinta eterna miscarii LMBTQ+  

    Primele doua opinii apartin unor indivizi limitati intelectual care voteaza partidul extremist si pro rus AUR . Aur cndus de marel BLOND simion trebuie scos in afara legii . Si paridul BALERINEI sosoaca trebuie scos in afara legii . Patriotii romani sunt cu NATO si UE . Patriotii romani voteaza USR!

    1. Patriotii romani nu voteaza partide ci doar independenti care si locuiesc cu familiile in circumscriptiile electorale in care voteaza

      Primele doua opinii sunt ale aceluiasi trol rusnac din republica Moldova.

      Corectie, circumscriptiile electorale pentru care candideaza

      "Patriotii romani voteaza" partide anti-razboi,

      ptr. a nu mai pierde din nivelul de trai a romanilor finantand razboiul rusnac

      NICIDECUM USR - pro-razboi  

    Prigojin anunta omenirea ca Grupul Wagner va continua sa lupte in Moscova.

    O fi de bine, o fi de mai putin bine...? 

    Foreign Affairs-USA; țările occidentale manifestă deja oboseală din cauza conflictului din Ucraina. Locuitorii Statelor Unite și Europei ar trebui să ignore creșterea prețurilor la alimente sau la benzină în semn de solidaritate cu poporul ucrainean

    1. Ruzzia, go home!

      Yankeii, go home !

      USA, go home !  

      Inflatia in Elvetia e de 3%...ia spune cat e in mujicia:-)?

      Ma rusofobule,

      ar trebui sa intrebi cat e inflatia in Romania,

      dar numai daca esti roman (daca esti din Ucraina Ok te iertam) 

      "Je suis Ukrainien":-)

      adica nazist si banderist.... rusine nazistule

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb