Guvernul se reuneşte astăzi într-o nouă şedinţă

T.A.
Politică / 21 decembrie 2018

Sursa foto:Twitter

Sursa foto:Twitter

Guvernul se va reuni, astăzi, într-o nouă şedinţă, în cadrul căreia urmează să discute, potrivit agendei, un proiect de hotărâre privind aprobarea unor acte adiţionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare şi exploatare petrolieră încheiate între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi Societatea Naţională de Gaze Naturale ''ROMGAZ'' SA.

În şedinţa Executivului, programată pentru ora 18:30, urmează să se analizeze şi un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pentru unele unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Caraş-Severin.

Guvernul va decide, totodată, şi cu privire la revocarea şi numirea unui membru în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială. Potrivit proiectului de hotărâre, Petre Neacşa, reprezentant al Ministerului Transporturilor, va fi înlocuit de Mihaela Mocanu.

Pe agenda oficială a şedinţei de Guvern nu figurează proiectul de ordonanţă de urgenţă privind măsurile fiscale anunţate de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, dar acesta ar putea fi introdus pe ordinea de zi suplimentară a reuniunii.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la Parlament, că ordonanţa de urgenţă va fi aprobată probabil astăzi.

"Se pare că mâine (vineri - n.r.) va fi adoptată ordonanţa. A fost nevoie de câteva reglaje în ceea ce priveşte formulările, prevederile rămân aceleaşi", a spus Dragnea.

Potrivit liderului PSD, această ordonanţă va da posibilitatea economiei româneşti să se dezvolte.

Întrebat care este graba acestei OUG, Dragnea a răspuns: "Să începem anul viitor cu măsuri bune pentru economia românească şi pentru români".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Bai nene, voi dormiti linistiti noaptea stiind ca escrocul de Darius Valcov face bugetul si stabileste taxele acestei tari ?? Cum am ajuns noi intr-un asemenea hal, incat ne stabileste Valcov ce sume avem de plata la stat si cum de ne multumim cu firimiturile Craciunului in tot acest timp ??

    1. Valcov este un produs PSD iar acest PSD a câștigat alegerile cu promisiunea pensiilor mari, pe care a reușit cumva sa le mărească. Dacă PSD are specialiști in economie de felul lui Valcov și Teodorovici se datorează și PNL care nu au reușit sa convingă electoratul și nu reușesc sa formuleze politici inchegate logic și agreate de alegători. Nivelul de cultura politica are ultimul cuvânt!

      te 

      dar asta e irelevant, valcov este compley lipsit de morala, un centurist in politica, de genul cozmin gusha, lavinia shandru

    Miresele lui Dragula învață să conducă tara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb