Guvernul va discuta astăzi aprobarea unui proiect de hotărâre privind ANPC

M.I.
Politică / 17 ianuarie 2019

Guvernul va discuta astăzi aprobarea unui proiect de hotărâre privind ANPC

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de astăzi un proiect de hotărâre pentru reorganizarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, ca urmare a fuziunii prin absorbţie a Centrului Naţional pentru Încercarea şi Expertizarea Produselor ''Larex'', precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Printr-o altă hotărâre, Guvernul va aproba lista terenurilor agricole situate în extravilan care fac obiectul proiectului de interes comun în domeniul gazelor naturale ''Conducta Ţărmul Mării Negre - Podişor (RO) pentru preluarea gazului din Marea Neagră''.

Pe ordinea de zi a şedinţei figurează şi două proiecte de hotărâre privind acordarea cetăţeniei române în cazul a doi sportivi de performanţă: rusul Taratukhin Andrey şi cehul Valchar Radim.

În cadrul reuniunii urmează să mai fie prezentată o informare cu privire la desfăşurarea activităţilor din cadrul raporturilor constituţionale între Guvern şi Parlament în anul 2018.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ANPC trebuie sa se sesizeze din oficiu la contractul Postei Romane cu eMag prin care clientii eMag au prioritate in fata celorlalti clienti. Contractul este abuziv si anti-constitutional (incalca egalitatea in drepturi a cetatenilor) intrucat Posta Romana isi aroga dreptul de a lua clientii eMag de la coada si de a-i aduce in fata celorlalti clienti. Practic este un avantaj creat clientilor eMag in detrimentul "celorlalti clienti" iar institutia nu are dreptul de a-si crea avantaje (contractul cu eMag) prin incalcarea unor drepturi ale clientilor sai. Avantajele sa le ofere Posta Romana (catre eMag in cazul de fata) pe seama ei si nu pe seama clientilor. ANPC trebuie a intervina in acest caz.

    1. Posta Romana este un cotet. Intrati in unitati si vedeti cum arata interioarele, salariatele, dotarile, etc, etc

      La fel arata orice alta firma de curierat. :)))) Poate doar clienții sunt puțin mai pufoși în absența alocațiilor și cupoanelor de pensie.

      Parlamentul European a votat oprirea plăților către ţările cu probleme la statul de drept

      Se taie și bugetul SRI?

    ANPC ca de altfel si alte "institutii guvernamentale" isi iau banii degeaba; este foarte greu pentru un "cumparator" nevoit sa cumpere dintr-un supermarket, sa reclame calitatea a 5-a a marfurilor ce ni se baga pe gat de catre multinationale. Si cei din colonii, care au norocul ca sunt culegatorii exoticelor, mananca fructe de caltate mai buna.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb