Homing Properties a finalizat construcţia ansamblului Triana

S.B.
Companii #Construcţii / 31 martie 2021

Homing Properties a finalizat construcţia ansamblului Triana

Homing Properties anunţă finalizarea ansamblului rezidenţial Triana, în zona Pipera, al doilea proiect pe care dezvoltatorul îl livrează în ultimii doi ani, după ce a finalizat Trastevere în 2019, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Format din 53 de apartamente, ansamblul dispune de parcare proprie în subteran, sală de gimnastică, spaţiu de joacă pentru copii, 2 piscine şi o grădină comună de 500 mp.

O treime dintre apartamente au dimensiuni de până la 180 mp, grădini private la parter sau terase ample. În plus, apartamentele de la ultimul nivel au scară interioară şi acces pe acoperiş, fiecare dintre ele având astfel propria grădină de 200 de mp cu vedere spre pădurea Băneasa, dar şi spre oraş.

Proiectul rezidenţial se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 2.700 mp, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 8,5 milioane de euro. Lucrările la proiectul Triana au fost demarate în anul 2019, iar apartamentele au fost vândute în proporţie de 75%.

"Pandemia a modificat semnificativ preferinţele cumpărătorilor din piaţa imobiliară. Apartamentele cu terase mari, sau cu grădină proprie, sunt cele mai căutate, deoarece le oferă locatarilor posibilitatea de se relaxa în aer liber, în intimitatea locuinţei personale. În prezent, mai avem de vânzare câteva apartamente speciale cu terasă şi grădină pe acoperiş, ce are o suprafaţă de 200 mp. Noi suntem o companie agilă şi ne adaptăm rapid la cerinţele clienţilor, iar Triana este un proiect de referinţă pe segmentul zonei rezidenţiale de nord, care a fost conceput 100% în concordanţă cu tendinţele pieţei", declară Tomas Manjon, unul dintre fondatorii Homing Properties.

Homing Properties mai are în portofoliu 2 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti. Trastevere, amplasat tot în nordul capitalei, include 48 apartamente şi a fost finalizat în 2019, în urma unei investiţii de 6 milioane de euro. În acest an, compania va începe construcţia unui proiect rezidenţial în centrul oraşului, în zona Grădina Icoanei, care va avea 45 de apartamente şi presupune o investiţie de 10 milioane de euro.

"Dorim ca în 2021 să ne consolidăm poziţia pe piaţa rezidenţială de top şi ne vom concentra pe creşterea portofoliului nostru de proiecte speciale, dezvoltate în conformitate cu cererea actuală din piaţă, în locaţii foarte speciale din Bucureşti. Studiile noastre ne arată că în următorii ani românii vor dori să achiziţioneze apartamente cu spaţii generoase şi zone verzi, în contextul în care trendul de work from home, parţial sau total, va fi vizibil în continuare pe piaţa locală", mai explică Tomas Manjon.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb