HR UNCOVERED 2022: "Cultura organizaţională este un work in progress"

F.D.
Miscellanea / 23 septembrie 2022

"Cultura organizaţională este un work in progress"

Pe 12-13 septembrie 2022, BusinessMark a organizat la Bucureşti cea de-a patra ediţie a HR Uncovered, eveniment dedicat specialiştilor de resurse umane, în cadrul căruia a fost acordată o atenţie deosebită culturii organizaţionale şi importanţei acesteia în recrutarea candidaţilor şi experienţa angajaţilor la locul de muncă, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, pe parcursul celor două zile, au fost prezenţi 25 de specialişti din companii locale şi internaţionale, alături de care am vorbit despre viitorul recrutării, digitalizare, un mediu agil, bazat pe comunicare, transparenţă şi recunoaştere a nevoilor angajaţilor, în care liderii sunt cei care clădesc comunităţi în interiorul organizaţiei, construind echipe unite şi dedicate, prin puterea exemplului.

HR Uncovered 2022 - ZIUA I: "Munca remote, hibrid, a accentuat într-un fel criza de talente cu care se confruntă organizaţiile"

Prima sesiune a fost deschisă de Iulia Stanca, People & Culture Business Partner, Roche România, care a vorbit despre transformarea organizaţională pe care compania a decis să o adopte cu mult înainte de debutul pandemiei de Covid-19.

"Aş vrea să facem un pas în spate şi să înţelegem de ce am avut nevoie de transformare, de schimbare. Vă invit să ne uităm la comparaţia dintre două studii globale cu privire la priorităţile angajaţilor la locul de muncă. Putem observa că, din 2017, unele dimensiuni au rămas importante, dar au scăzut în relevanţă, unele au dispărut de tot, iar altele şi-au făcut loc în top în funcţie de nevoile pe care piaţa muncii le are în acest moment.

Schimbarea a fost accelerată de pandemie, însă pentru noi semnalele erau acolo - noi am început să le vedem cu mult timp înainte. În 2019, Roche a decis implementarea metodologiei de lucru Agile. Ce am făcut diferit noi la Roche este că am avut curajul să facem această schimbare fundamentală la nivel global, într-o industrie cunoscută ca fiind tradiţională în abordări.

Totul a pornit de la ideea de new ways of working. În primul rând, ne-am detaşat de ceea ce înseamnă scară ierarhică - în acest moment, nu mai vorbim despre poziţii, ci despre roluri, nu mai există poziţii de people management, ci roluri de leadership, care acţionează cu viziune, pot fi catalizatori ai schimbării şi arhitecţi ai strategiei si pot de asemenea sa joace rolul de coach pentru alţi colegi", a menţionat ea.

Prima zi a HR Uncovered 2022 s-a încheiat cu un workshop susţinut de Andre De Wit, Decan la Leadership Academy Amsterdam, în cadrul căruia participanţii au învăţat cum să identifice leadership-ul de care organizaţia are nevoie, prin construirea unui aşa-numit Totem de Leadership.

Cea de-a doua zi a HR Uncovered 2022 a fost deschisă de Andreea Drăgan, Managing Partner, BusinessMark, care a prezentat rezultatele studiului "Munca hibridă este noua provocare. Cum ne pregătim compania pentru schimbările ce urmează?".

Cultura organizaţională este un "work in progress", a concluzionat Daniel Adumitrachioaiei, Director Resurse Umane, TeraPlast, în încheierea panelului de dezbatere, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb