Huawei a oferit peste 220.000 de locuri de muncă în Europa în 2019

A.P.
Companii / 6 noiembrie 2020

Huawei a oferit peste 220.000 de locuri de muncă în Europa în 2019

Huawei a contribuit cu 16,4 miliarde EUR la PIB-ul Europei şi a susţinut 224.300 de locuri de muncă în 2019, se arată într-un raport Oxford Economics publicat astăzi, intitulat Impactul economic al Huawei. Compania a generat în acelaşi timp venituri fiscale în valoare de 6,6 miliarde de euro pentru autorităţile europene.

Huawei a jucat, de asemenea, un rol activ în cercetare şi dezvoltare în toată Europa. Tabloul investiţiilor industriale din UE din 2019 a clasat Huawei drept al cincilea cel mai mare investitor în cercetare şi dezvoltare din lume. Oficiul European de Brevete a menţionat că Huawei şi-a depăşit clasamentul pentru cererile de brevete în 2019. "Investiţiile în cercetare şi dezvoltare - precum cele întreprinse de Huawei - sunt cruciale pentru o creştere generală a capacităţilor productive în economia europeană", a declarat Pete Collings, director de Consultanţă al Impactului economic în Europa şi Orientul Mijlociu la Oxford Economics.

Abraham Liu, Chief Representative Huawei în cadrul instituţiilor UE, a declarat: "În 2019, operaţiunile Huawei au generat o contribuţie directă de 2,8 miliarde EUR la PIB-ul european, o creştere medie anuală de 11,4% raportată în ultimii cinci ani. În acest an neconvenţional, Huawei a asigurat operaţiuni de reţea stabile şi sigure pentru a ajuta oamenii să lucreze şi să înveţe online. Huawei a funcţionat în Europa de 20 de ani şi a lucrat din greu pentru a se integra profund în comunităţile locale pentru a promova dezvoltarea industriei. În viitor vom continua să lucrăm alături de partenerii noştri, pentru ca împreună să depăşim noi provocări şi să creăm mai multă valoare."

Raportul Oxford Economics a evaluat impactul economic general al Huawei asupra Europei, inclusiv contribuţiile Huawei la PIB-ul european, locurile de muncă şi impozite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb