"Iaşitex" îşi majorează capitalul social cu 15,570 milioane de lei

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 iulie 2011

"Iaşitex" îşi majorează capitalul social cu 15,570 milioane de lei

Acţionarii companiei Iaşitex Iaşi (simbol IASX) vor discuta pe 15 iulie oportunitatea prelungirii celor două linii de credit de la BRD şi Banca Italo-Romena în valoare totală de 15 milioane de lei. Linia de credit de la BRD, în valoare de cinci milioane de lei, expiră în luna iulie, iar cea contractată de la Italo-Romena, de zece milioane de lei, expiră în luna noimebrie a acestui an. De asemenea, administratorii societăţii mai propun, potrivit convocatorului publicat în Monitorul Oficial, şi contractarea unui credit de 700.000 de euro care va fi garantat cu "Centrul de perfecţionare a cadrelor", din Tarcău, judeţul Neamţ. Totodată, acţionarii vor trebui să îşi dea acordul cu privire la majorarea capitalului social al companiei cu 15,570 milioane de lei, de la 21,557 milioane de lei la 37,127 milioane de lei, prin emiterea unui număr de 1.520.575 acţiuni noi cu o valoare nominală de 10,24 lei.

Iaşitex SA Iaşi are ca principal obiect de activitate producerea şi comercializarea de fire, ţesături bumbac, tip bumbac şi confecţii textile, acţionarul principal al companiei fiind societatea A2 Impex SRL Ploieşti, parte a Grupului de firme Serviciile Comerciale Române, care a achiziţionat în 2003 de la fosta APAPS un pachet de acţiuni reprezentând 51% din capitalul social al fabricii. În prezent, conform ultimei raportări disponibile, firma ploieşteană deţine 63,01% din acţiunile Iaşitex, SIF Moldova se află în posesia a 29,02% din titluri, AVAS a mai rămas cu 3,19%, iar în proprietatea altor acţionari se află 4,77% din acţiuni.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. O alta miscare fictiva de bani de la o companie la alta a lui Vuza. Interesant e ca AVAS nu se sesizeaza cu privire la incalcarea obligatiilor investitionale...

    Cum o fi reusit sa-i cocleasca pe cei de la AVAS?!?!?!?!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb