Imigranţii din Est mănâncă lebedele occidentalilor

F.A.
Internaţional / 28 martie 2010

Britanicii din districtul Cambridgeshire sunt supăraţi pe imigranţii est europeni care prind lebede, peşti, iepuri, porumbei şi chiar melci, distrugând habitatul din zonă, în care au fost investite 10 milioane de lire sterline, transmite Realitatea.net.

Cu peste 16.000 de imigranţi est-europeni veniţi în ultimii cinci ani, cei care nu pot sau nu vor să plătească pentru o locuinţă în Peterborough au adoptat un stil de viaţă de vânători-culegători, cu o înclinaţie pentru cantităţi mari de vodcă poloneză şi bere, comentează Daily Mail.

Braconierii distrug în mod regulat semnele pe care scrie, în diferite limbi, că vânatul şi pescuitul sunt interzise. Un grup de polonezi a fost prins încercând să strângă, cu o plasă, toţi peştii dintr-un iaz, inclusiv femelele şi puii, ceea ce pune în pericol întreaga populaţie din râu. De asemenea, imigranţii sunt acuzaţi că mânâncă lebedele ce vin pe râul Nene pentru a se împerechea.

Un purtător de cuvânt al ambasadei poloneze din Londra a confirmat că diplomaţii sunt la curent cu acuzaţiile privind uciderea lebedelor, dar a pus sub semnul întrebării amploarea fenomenului. "Câţi polonezi sunt implicaţi? Patru sau cinci. O minoritate. Dacă cineva a încălcat legea purtându-se în acest fel animalic, sunt sigur că va fi pedepsit conform legii britanice. Am auzit de patru sau cinci oameni arestaţi. A spune că hoarde de polonezi iau animalele britanice creează o imagine greşită", a subliniat el.

Astfel de cazuri, în care imigranţi din Europa de Est au fost acuzaţi că ucid şi mănâncă lebedele, au apărut în mod regulat de când Marea Britanie şi-a deschis graniţele pentru ţări din fostul spaţiu comunist, în 2004. Multe din ele s-au dovedit, însă, false, notează Daily Mail.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb