IMMOFINANZ finalizează structura primei clădiri din proiectul de birouri Metroffice

Adina Lateş
Companii / 24 noiembrie 2015

IMMOFINANZ finalizează structura primei clădiri din proiectul de birouri Metroffice

IMMOFINANZ, dezvoltator imobiliar din România şi proprietar de clădiri de birouri din Bucureşti, a finalizat lucrările la structura primei etape din Metroffice, cel mai nou proiect de dezvoltare în sectorul de birouri al companiei, situat în zona Dimitrie Pompeiu, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform sursei citate, prima dintre cele trei clădiri presupune o investiţie de aproximativ 34 milioane euro şi va pune la dispoziţia companiilor aproximativ 20.000 metri pătraţi de spaţiu închiriabil. Finalizarea lucrărilor de construcţie şi livrarea primei clădiri sunt programate pentru al doilea trimestru calendaristic al anului 2016.

"Structura primei clădiri din cadrul Metroffice a fost recent finalizată. Construcţia va avea şase niveluri (parter + mezanin + patru etaje) şi o suprafaţă închiriabilă totală de aproape 20.000 metri pătraţi. Spaţiile închiriabile ajung până la 3.500 metri pătraţi per etaj şi beneficiază de un design flexibil ce permite amenajarea atât de birouri individuale, cât şi deschise. Antreprenorul general pentru proiectul Metroffice este PORR Construct", se arată în comunicatul citat.

Când va fi finalizat, Metroffice va crea spaţii de lucru pentru aproximativ 5.000 de angajaţi. Aceasta este cea mai mare clădire dintre cele trei ale proiectului Metroffice şi a presupus o investiţie de 34 milioane euro.

De asemenea, lucrările la un showroom dedicat, situat în incinta proiectului, se apropie de final. "Această nouă facilitate va oferi o perspectivă completă de ansamblu asupra viitoarelor spaţii de birouri şi va permite potenţialilor chiriaşi vizualizarea modului de amplasare a sediilor lor din Metroffice", precizează sursa amintită.

În următoarele decenii, proiectul extins Iride City, din care face parte Metroffice, va include un mix de spaţii de birouri, restaurante, hoteluri şi centre de conferinţe, grădiniţă, parcuri şi baze sportive, care vor transforma spaţiul într-o zonă revitalizată a Bucureştiului. Standardele actuale din domeniul designului şi ergonomiei vor fi implementate, planurile incluzând obţinerea certificării LEED şi proiectarea unui acoperiş verde.

"Întregul proiect presupune modernizarea actualului Iride Business Park, cel mai mare parc de birouri din Bucureşti şi una dintre adresele de tradiţie din cartierul de afaceri din nordul oraşului. Iride Business Park este sediul unor companii importante la nivel naţional şi internaţional şi ocupă 17 hectare de teren. În prezent, acesta oferă aproximativ 93.000 metri pătraţi de spaţiu închiriabil, distribuit în 20 de clădiri care variază de la cele cu un nivel la clădiri cu opt etaje. Când va fi finalizat sub forma unui cartier urban modern, peste 20.000 de angajaţi vor numi Iride City locul lor de muncă", mai menţionează documentul citit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb