IMMOFINANZ intră pe segmentul de spaţii de coworking din România cu mycowork

G.U.
Companii #Construcţii / 24 martie 2022

IMMOFINANZ intră pe segmentul de spaţii de coworking din România cu mycowork

IMMOFINANZ, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa imobiliară locală, anunţă lansarea spaţiului de birouri mycowork, o componentă a birourilor flexibile myhive, ce oferă soluţii personalizate de birouri, pentru orice tip de companie din România, conform unui comunicat de presă. La nivel internaţional, conceptul de birouri flexibile myhive fost implementat în 2020 în Viena şi ulterior extins cu succes în alte oraşe europene. În Bucureşti, primul spaţiu mycowork a fost amenajat în clădirea myhive S-Park, pe o suprafaţă de 465 mp. Spaţiul este structurat pentru a răspunde cerinţelor diverselor tipuri de chiriaşi şi permite atât închirierea unui singur birou sau a unor spaţii de lucru pentru echipe întregi, cât şi a unor zone integrate de coworking. Toţi chiriaşii au acces la infrastructură modernă comună, spaţii generoase de lucru, lumină naturală şi aer proaspăt.

"Noul concept de birouri myhive este definit de flexibilitate, agilitate şi inovaţie, oferind un mediu de lucru de o calitate excepţională. Conceptul de birouri flexibile myhive a anticipat trendul muncii în sistem hibrid, propunând soluţii de lucru moderne, flexibile şi personalizate. mycowork completează această ofertă cu opţiuni accesibile şi un nivel superior de personalizare. Ne adresăm unei categorii extinse de companii, din domenii cu dinamică accentuată de dezvoltare", a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România.

Spaţiile de lucru mycowork se pot închiria pe o perioadă de minimum o lună şi oferă diferitelor tipuri de chiriaşi tot ce au nevoie pentru o zi de lucru de succes: spaţii individuale de lucru flexibile, bucătărie şi zone de lounge pentru relaxare şi socializare, diferite tipuri de băuturi răcoritoare, plus focus rooms sau săli de conferinţă. Versiunea mydesk oferă chiriaşilor posibilitatea de a opta pentru un singur birou, în timp ce myroom se adresează echipelor de lucru, iar myflex este gândit ca zonă integrată de coworking.

IMMOFINANZ a pus un accent deosebit pe dezvoltarea spaţiilor comune, respectiv recepţie, lobby, bucătărie, săli de conferinţe sau focus rooms, precum şi terase exterioare. Spaţiile sunt complet mobilate şi pot fi folosite imediat. Birourile sunt echipate cu sisteme modulare de compartimentare.

Chiria lunară acoperă o gamă largă de servicii şi beneficii oferite chiriaşilor.

Potrivit sursei citate, la nivel internaţional, conceptul de birouri flexibile myhive a fost implementat în 2020 în Viena şi ulterior extins cu succes în alte oraşe europene, precum Varşovia şi Budapesta.

În România, IMMOFINANZ va extinde birourile flexibile myhive şi în alte clădiri din portofoliu şi va implementa componenta myoffice ce oferă spaţii care pot fi personalizate integral, dedicate companiilor cu minimum 20 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb