ÎN 16 DECEMBRIE Bank of China îşi deschide sucursala din ţara noastră

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 6 decembrie 2019

Bank of China îşi deschide sucursala din ţara noastră

Bank of China, a patra cea mai mare instituţie bancară din lume, deschide luni, 16 decembrie, sucursala de la Bucureşti. Evenimentul se va desfăşura în ocazia împlinirii a 70 de ani de relaţii diplomatice dintre Republica Populară Chineză şi România.

Reprezentanţii băncii au transmis că, la manifestarea de lansare, vor participa Jiang Yu, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Liu Liange, preşedintele Consiliului de Administraţie al Bank of China, Xu Haifeng, directorul general pe Regiunea Europei Centrale şi de Est al Bank of China şi Guo Lixin, directorul general al sucursalei din Bucureşti a băncii.

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a anunţat, recent, într-un discurs susţinut în ocazia aniversării a 70 de ani de relaţii bilaterale România - Republica Populară Chineză, că Bank of China intenţionează să deschidă o sucursală în ţara noastră. Şeful BNR a precizat: "Înfiinţarea pe teritoriul României de către Bank of China a unei sucursale, ce preconizează să desfăşoare operaţiuni din luna decembrie a acestui an, este rezultatul firesc al acestor evoluţii pozitive".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Bine ca-si deschide da nu stim unde ce fel de operatiuni o sa aiba detalii conturi carduri IV etc.

    1. Bine ca ai facut si tu un comentariu, da nu stim de ce IV etc.

      Daca isi deschide o singura sucursala asta inseamna ca nu este interesata de retail. Urmareste probabil ceva operatiuni financiare pe leu si ceva clienti mari(de exemplu daca statul chinez se apuca de investitii in infrastructura romaneasca).

    Chinezii se extind in Europa. La fel cum se extind in Africa. La fel cum se apropie de Rusia.

    Motivul principal mi se pare asa-zisul razboi comercial scornit de Trump. Ca si principala economie de productie a lumii, China incearca sa se diversifice extinzandu-se pe piete noi. Si pana la urma sunt principiile naturale ale economiei de piata, care tinde sa evite piete cu limitare artificiala a cererii prin accize.

    Chinezii au facut artificii financiare masive in ultimii ani, economia lor e vulnerabila la fluctuatii ale exporturilor - asta urmaresc ei sa redreseze. Isi asuma multe riscuri, insa cred ca joaca extrem de bine. 

    1. Dacă găsesc fraieri ,vor profita .Sunt oportuniști ,sub zâmbetul fals ,ca al delfinilor . Aceasta tara de rebuturi ,de produse de unica folosință, a proliferat .Trebuie sa fim atenți cu ei ,altfel vom deveni ,nu Planeta Maimuțelor , ci planeta chinezeasca .

      “Așa zisul război comercial “ este factual și nu inventat de Trump. Numai cine trăiește in State și se confrunta cu realitatea de acolo poate sa înțeleagă situația. Faptul ca au semnat deja fase 1 a unui Trade Agreement este un semn bun. Chinezii, chiar dacă sunt comuniști știu sa valorifice la maxim avantajele pe care le oferă o piața capitalista de consum.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb