ÎN ANUL 2021 CEZ a alimentat comunitatea locală cu #energiepentrubine prin proiecte de voluntariat şi CSR de peste 2 milioane de lei

S.B.
Companii / 7 februarie 2022

CEZ a alimentat comunitatea locală cu #energiepentrubine prin proiecte de voluntariat şi CSR de peste 2 milioane de lei

În 2021, CEZ a alimentat comunitatea locală cu #energiepentrubine prin proiecte de voluntariat şi CSR de peste 2 milioane de lei, din care peste 850 000 lei în iniţiative verzi, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Investiţia CEZ a însemnat implementarea unor proiecte emblemă, dar şi a unor iniţiative noi cu scopul consolidării unor domenii strategice precum sănătate şi wellbeing, educaţie, dezvoltare regională şi mediu.

Episodul 1. Grijă pentru mediu şi peste 850 000 lei investiţi în 2021, în:

9 sisteme de panouri fotovoltaice pentru 9 licee din aria operaţională CEZ, de care se bucură peste 3000 de elevi şi profesori, dar şi generaţiile viitoare de elevi.

În 2022, aşteptările pentru aceste sisteme sunt:

- să producă ~ 200.000 kWh de energie verde şi să reducă emisiile de CO2 cu ~ 60.000 kg;

- să economisească ~ 175.000 lei şi să reducă cu ~ 30%consumul de energie din reţea, în contextul unui program şcolar normal. Mai multe detalii despre iniţiativă pot fi regăsite AICI.

Energie verde gratuită timp de 6 luni pentru Palatul Copiilor Alexandria, ca urmare a rezultatului concursului Green Challenge prin care fanii Neversea, au avut ocazia să compună melodii inspirate de sunetele Parcului Eolian CEZ. Melodiile create au generat un total de 50 MW de energie verde. Informaţii şi detalii AICI.

Sponsorizarea iniţiativei Adăpost cu energie (derivată din implicarea furnizorului CEZ Vânzare în proiectul Social Watt), în urma căreia 15 locuinţe din Târgu Jiu au devenit mai eficiente energetic.

Proiectul a presupus dotarea cu electrocasnice moderne şi eficiente energetic a locuinţelor unor copii proveniţi din familii monoparentale, îmbunătăţind astfel condiţiile de viaţă ale acestora.

Povestea proiectului poate fi urmărită AICI.

Ce urmează?

"Grija pentru mediu este o preocupare permanentă pentru noi. Vom continua să sprijinim şi să promovăm proiectele pro #energieverde şi eficienţă energetică, vom consolida parteneriatul şi implicarea în proiectul SocialWatt şi vom căuta să depăşim rezultatele de până acum", a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb