ÎN APRILIE Serviciul fintech BNPL Mokka lansează o aplicaţie mobilă pentru clienţii de pe pieţele din Europa Centrală şi de Est

G.U.
Companii / 22 martie 2022

Alexandru Balaci, CEO Mokka Romania

Alexandru Balaci, CEO Mokka Romania

Mokka, provider-ul de servicii fintech Cumperi acum, plăteşti mai târziu (Buy Now, Pay Later/BNPL), lider în Europa Centrală şi de Est, lansează simultan în aprilie, în România şi Polonia o aplicaţie mobilă, disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android, potrivit unui comunicat de presă. Prin intermediul acesteia, clienţii îşi pot achita cu serviciul Mokka cumpărăturile de valoare mai mică sau mai mare, fără să fie nevoie să meargă la bancă şi să completeze documente pentru obţinerea finanţării. Reprezentanţii companiei fintech se aşteaptă ca aceste facilităţi puse la dispoziţia clienţilor să crească semnificativ numărul utilizatorilor Mokka.

"Aplicaţia noastră va oferi un serviciu unic cumpărătorilor din Europa Centrală şi de Est cu scopul de a face experienţa de shopping mai confortabilă şi mai facilă. Iar prin unic mă refer la lipsa totală a birocraţiei. Nu trebuie completate niciun fel de formulare pentru a-l obţine. Suntem dornici să împărtăşim pasiunea noastră pentru soluţii fintech rapide şi de încredere cu cumpărătorii români şi polonezi şi suntem încântaţi să le oferim Avansul Mokka în doar două clicuri de pe telefoanele lor. Pe baza experienţei noastre, ne aşteptăm la un flux mare de noi utilizatori. După lansarea aplicaţiei pe primele pieţe în care operam, practic numărul acestora s-a dublat", spune Irene Shvakman, cofondator Mokka.

Potrivit sursei citate, odată înregistrat în aplicaţie, clientul poate alege să facă cumpărături din orice magazin partener Mokka din Europa Centrală şi de Est. CCC, retailerul de încălţăminte de top în România, Diverse, comerciant polonez lider în domeniul modei, Mobexpert, cel mai cunoscut magazin de mobilă din România, YES, aflat în Top 3 comercianţi de bijuterii în Polonia, Lensa, comerciant român de ochelari şi alte câteva sute de retaileri sunt deja disponibili utilizatorilor Mokka. Aceştia pot alege termenii şi planul de plată care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, de la 1 la 24 de luni.

Serviciul fintech Cumperi acum, plăteşti mai târziu Mokka aduce beneficii variate nu numai clienţilor magazinelor, ci şi comercianţilor, atât celor online, cât şi celor tradiţionali.

"Mokka are soluţii pentru toate tipurile de comercianţi. Fie că este vorba de un mare lanţ de retail sau de un magazin fizic tradiţional, suntem dornici să-i conectăm pe fiecare dintre aceştia la inovatorul nostru serviciu BNPL. Nu e de mirare că utilizatorii serviciului Mokka din Europa Centrală şi de Est au apreciat foarte mult abordarea noastră omnichannel: numai în 2021, Mokka a finanţat peste 200.000 de achiziţii în peste 7.500 de magazine online şi offline din Europa de Est", spune Alexandru Balaci, CEO Mokka Romania.

Aplicaţia pentru mobil lansată de Mokka pune la dispoziţia utilizatorilor o serie de noi facilităţi, în premieră pentru pieţele din Romania şi Polonia, precum: retragerea de numerar, reprogramarea unei plăţi, programarea notificărilor de plată şi transferul de bani pe card. Pentru accesarea Avansului Mokka în aplicaţie este necesar doar un act de identitate pentru a obţine aprobarea prealabilă.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb