ÎN CADRUL GALEI ''WOMEN IN ECONOMY. BEYOND BORDERS'' CONAF şi Crucea Roşie lansează o strângere de fonduri pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina

Comunicate de presă / 1 martie 2022

CONAF şi Crucea Roşie lansează o strângere de fonduri pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina

În cadrul Galei CONAF "Women in Economy. Beyond Borders" din acest an, împreună cu Crucea Roşie, în calitate de partener, se va lansa o strângere de fonduri exclusiv pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina, a declarat Cristina Chiriac, preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Gala Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF: "Women in Economy. Beyond Borders" din acest an, transcede graniţele ţării şi ne arată lecţia solidarităţii şi umanităţii în contextul actual al războiului din Ucraina, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Acesta este un moment în care nu putem sta deoparte: o naţiune cu care împărţim graniţe este pusă la încercare. Mai mult, securitatea întregii Europe este pusă sub semnul întrebării. Mii de vieţi nevinovate sunt nevoite să îşi părăsească locuinţele, alte milioane trăiesc sub ameninţarea unei invazii. Deşi par să nu fie multe lucruri pe care le putem face, putem să rămânem împreună prin solidaritate şi umanitate. De aceea, în cadrul Galei CONAF "Women in Economy. Beyond Borders" din acest an, împreună cu Crucea Roşie, în calitate de partener, vom lansa o strângere de fonduri exclusiv pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina", a declarat Cristina Chiriac, preşedintele CONAF.

"Uniţi pentru umanitate! aduce în atenţie valori esenţiale precum solidaritate, umanitate şi vorbeşte despre oameni generoşi şi încercările prin care trec vecinii noştri din Ucraina, aflaţi departe de casă", a explicat Cristina Chiriac.

Aflată la a patra ediţie, Gala CONAF premiază excelenţa şi promovează antreprenoriatul feminin, însă în acest an, atenţia este îndreptată şi către criza umanitară din Ucraina.

"Pentru că înainte de a fi femei de afaceri suntem mame şi soţii, nu putem rămâne indiferente şi trebuie să acţionam atunci cand este mai mare nevoie de ajutor. Federaţia Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, sucursale ale CONAF precum cele de la Bucureşti, Brăila, Galaţi, Tulcea şi nu numai, s-au mobilizat exemplar de la declanşarea crizei umanitare şi au ajutat refugiaţii, oferindu-le adăpost, hrană, îmbrăcăminte. În continuarea demersului nostru, în cadrul Galei CONAF am gândit împreuna cu Crucea Roşie un moment special, caritabil, în cadrul căruia se vor strânge fonduri pentru refugiaţii ucrainieni, familii cu copii în braţe care fug din calea războiului în ţara noastră", a precizat preşedintele CONAF.

Potrivit sursei citate, Gala "Women in Economy. Beyond Borders" se bucură an de an de prezenţa invitaţilor de marcă ai mediului de afaceri la nivel naţional, parteneri şi reprezentanţi ai instituţiilor care susţin implicarea şi dezvoltarea iniţiativelor feminine în afaceri, în societate sau în cultură. De asemenea, personalităţi guvernamentale, ambasadori şi reprezentanţi ai companiilor naţionale şi multinaţionale sunt alături de organizatori pentru a aplauda performanţele femeilor în economie si a susţine cauza noastră. Premiantele sunt femei din domenii de activitate diverse: energie, IT&C, sănătate, industrii, voluntariat pentru o societate mai bună, etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb