ÎN CREŞTERE CU 50% FAŢĂ DE CELE DIN 2020 Lensa raportează vânzări de16 milioane euro, pentru anul trecut

G.U.
Companii / 20 aprilie 2022

Lensa raportează vânzări de16 milioane euro, pentru anul trecut

Lensa a încheiat anul 2021 cu vânzări de 16 milioane euro, în creştere cu 50% faţă de anul precedent, ajungând la o cifră de afaceri cumulată în cei 8 ani de existenţă de 37,3 milioane euro, se arată într-un comunicat de presă. În urma unor investiţii totale de circa 2 milioane de euro, Lensa a deschis în 2021 opt magazine noi în România, dotate cu cabinete optometrice proprii şi a încheiat anul cu o reţea de 15 showroomuri la nivel naţional.

Cea mai mare investiţie, în valoare de 750.000 de euro, a fost alocată deschiderii celui mai mare showroom de optică din Europa Centrală şi de Est, în Bucureşti, a cărui suprafaţă depăşeşte 1.000 mp. De asemenea, Lensa a deschis în 2021 alte şapte magazine şi în Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu Mureş, Arad şi Oradea.

"Creştem valoarea investiţiilor în reţeaua de showroomuri Lensa progresiv. Anul trecut am inaugurat opt unităţi, dublu faţă de cele deschise în 2020. Prin urmare, a fost şi anul cu cele mai mari investiţii în expansiune. Suntem bucuroşi de rezultatele pozitive pe care le înregistrăm an de an şi suntem încrezători că în 2022 ne vom atinge toate obiectivele de business pe care ni le propunem. Avem în plan pentru anul acesta deschiderea a cel puţin opt magazine noi şi vânzări de minimum 19 milioane de euro", a declarat Daniel Crăciun, CEO şi fondator Lensa.

Datorită expansiunii la nivel naţional, segmentul care a generat cea mai importantă creştere în vânzări a fost cel al ochelarilor de vedere, susţinut şi de serviciul de consultaţii gratuite pus la dispoziţie de către companie clienţilor săi. Pe locul al doilea s-au poziţionat ochelarii de soare, iar pe locul al treilea lentilele de contact.

Potrivit sursei citate, în 2021, Lensa a depăşit 330 de mii de comenzi în magazinele din ţară şi pe Lensa.ro şi a oferit peste 220 de mii de consultaţii optometrice gratuite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb