ÎN PRIMA LUNĂ DE IMPUNERE A LEGILOR DE DISTANŢARE SOCIALĂ Garanti BBVA Mobile - creştere record, de 61%, a numărului de tranzacţii

G.U.
Bănci-Asigurări / 21 mai 2020

Garanti BBVA Mobile - creştere record, de 61%, a numărului de tranzacţii

Garanti BBVA a înregistrat o creştere cu 61% a numărului de tranzacţii efectuate de clienţii săi persoane fizice, în perioada 16 martie - 16 aprilie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru toate canalele digitale, mobile şi online, numărul tranzacţiilor persoanelor fizice a crescut cu peste 36%, în timp ce volumul acestora a urcat cu 25%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2019, potrivit unui comunicat al companiei, conform junui comunicat de presă.

În aceeaşi perioadă de referinţă, clienţii de retail ai Garanti BBVA au folosit soluţia de mobile banking în special pentru a efectua plăţi - 62% din total, o creştere de 5 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Anca Motcă, Director General Adjunct al companiei, a declarat: "Într-o perioadă atât de dificilă, de distanţare socială, aceste cifre arată că aplicaţia Garanti BBVA Mobile, soluţia noastră sigură, intuitivă şi premiată pentru funcţionalităţile sale, este tot mai folosită de clienţii noştri. Aceştia folosesc numerar tot mai rar şi se bazează pe canalele noastre digitale pentru a efectua transferuri, pentru a plăti facturi şi pentru a face cumpărături online. Aceste evoluţii reprezintă o confirmare a strategiei noastre de a pune clientul pe primul loc şi de a răspunde rapid nevoilor sale. Ca urmare a acestei strategii, investim constant în canalele noastre digitale şi le îmbunătăţim fiabilitatea şi interfaţa. În prezent, suntem a şasea bancă din România în ceea ce priveşte penetrarea canalelor digitale şi depunem eforturi în fiecare zi pentru a menţine nivelul ridicat de încredere al clienţilor noştri".

Potrivit comunicatului citat, în dezvoltarea canalelor digitale, Garanti BBVA România beneficiază de sprijinul şi experienţa acţionarilor săi. Garanti BBVA Turcia (TGB) are peste 8,7 milioane de clienţi digitali activi, în timp ce Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) a ajuns la 33,3 milioane de clienţi digitali. Anul trecut, BBVA a fost recunoscută de Forrester Research ca lider mondial în domeniul serviciilor bancare mobile, într-un clasament al aplicaţiilor mobile provenind de la 54 de bănci de retail din întreaga lume.

Grupul Garanti BBVA România este compus din Garanti BBVA, Garanti BBVA Leasing (marca sub care funcţionează Motoractive IFN SA), Garanti BBVA Fleet Management (marca sub care funcţionează Motoractive Multiservices SRL) şi Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA), care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de administrare a flotelor şi credite de consum.

Prezentă în România din 1998, Garanti BBVA a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu de clienţi solid şi divers şi şi-a extins continuu reţeaua naţională şi portofoliul de produse pentru toate segmentele de afaceri: Retail, IMM şi Corporate.

Grupul Garanti BBVA România este deţinut de Garanti BBVA, a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al Garanti BBVA Turcia.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mama.... astia fac acum ca RFZB-ul in 2008 cu creditele impachetate oamenilor ce aveau ninja loans.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb