ÎN PRIMUL SEMESTRU, Cifra de afaceri a SSIF Broker a crescut cu 50,4%

F. A.
Piaţa de Capital / 12 august 2013

Cifra de afaceri a SSIF Broker (simbol BRK) a crescut în primul semestru cu 50,4%, fiind susţinută de creşterea cu 32,8% a veniturilor din comisioane aferente tranzacţiilor intermediate pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi de cea a comisioanelor din tranzacţii derulate de clienţi pe pieţele externe, potrivit raportului semestrial al companiei.

Operaţiunile derulate în calitate de formator de piaţă (market-making) şi cele cu produse structurate au generat venituri nete de 1,3 milioane lei, comparativ cu sub 100.000 lei în perioada similară din anul precedent.

La sfârşitul primului semestru, SSIF Broker ocupa locul al doilea în topul brokerilor de la BVB, cu rulaje totale de aproximativ 1,58 miliarde lei, din care 1,1 miliarde lei reprezintă valoarea tranzacţiilor ocazionate de oferta de obligaţiuni emise de Unicredit Bank (550 milioane lei) intermediate în luna iunie, se mai arată în raport.

Pe segmentul dedicat produselor structurate, tranzacţiile intermediate de SSIF Broker au însumat aproximativ 94,37 milioane lei, acesta păstrându-şi poziţia a treia în acest clasament, cu o cotă de piaţa de 15,4%, în creştere faţă de cea din anul precedent.

Venitul net din serviciile de brokeraj prestate de SSIF Broker a crescut în primul semestru cu 127%, faţă de nivelul înregistrat în perioada similară a anului trecut. Această evoluţie a fost susţinută, pe de o parte de creşterea venitului net din comisioane aferent tranzacţiilor intermediate, atât pe piaţa locală, cât şi pe bursele externe, precum şi de îmbunătăţirea rezultatelor din operaţiunile de market-making (formator de piaţa) şi din operaţiunile cu produse structurate emise de SSIF Broker, pe de altă parte.

"Rezultatele societăţii la finele primului semestru din acest an, confirmă corectitudinea strategiei de restructurare şi dezvoltare a societăţii. Ne propunem să continuăm strategia societăţii de diversificare a produselor oferite clienţilor şi de asemenea vom încerca să lărgim baza de clienţi cărora ne adresăm, iar pentru aceasta am înfiinţat încă de la finele anului trecut o Societate de Administrare a Investiţiilor - SAI Broker SA, care vine să întregească oferta de produse şi servicii lansate de SSIF Broker", a declarat Grigore Chiş, director general al societăţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb