ÎN TIMPUL CRIZEI DE CORONAVIRUS: BRD a sprijinit peste 41 de mii de clienţi care au avut nevoie de susţinere financiară

M.I.
Bănci-Asigurări / 14 mai 2020

BRD a sprijinit peste 41 de mii de clienţi care au avut nevoie de susţinere financiară

BRD Groupe Societe Generale anunţă că, de la jumătatea lunii martie până astăzi, a amânat ratele a peste 41.000 de clienţi persoane fizice, atât prin intermediul OUG 37/2020, cât şi în cadrul soluţiei proprii de amânare, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, numărul creditelor amânate la plată depăşeşte astfel 46.000, avand în vedere că anumiţi clienţi au solicitat amânarea mai multor credite. Aproximativ 62% dintre solicitările de amânare aprobate au fostpentru 3 luni, 8% - pentru 6 luni, iar 17% s-au orientat către perioada maximă, de 9 luni de amânare.

Radu Topliceanu, Director General Adjunct al BRD, a decalarat: "Mă bucur că BRD a putut ajuta atât de mulţi clienţi în această perioadă. Am fost alături de clienţii noştri afectaţi financiar de criza COVID, mai întâi printr-o soluţie proprie, pusă rapid în aplicare, iar apoi prin alinierea la soluţia propusă de Guvern. Efortul făcut de echipele noastre pentru tratarea cererilor a fost considerabil şi a completat efortul de a găsi soluţiile cele mai bune pentru munca la distanţăşi în siguranţă. Perioada aceasta ne-a arătat că putem face lucrurile mai repede şi mai simplu - am introdus modalităţi noi de lucru, am dezvoltat aplicaţii şi procese.Sunt încrezător că vom păstra această agilitate pe termen lung.Le mulţumesc colegilor mei pentru excelenta mobilizare, atât pe partea de tratare a cererilor, cât şi în zona de dialog cu clienţii, care a fost intens solicitată. BRD va fi în continuare la dispoziţia clienţilor pentru a găsi soluţii la nevoile pe care le au în această perioadăşi pentru a sustine restartarea şi reconstruirea economiei".

Sursa citată menţionează că, începând din luna martie, banca a oferit clienţilor persoane fizice o soluţie proprie de amânare a ratelor cu până la trei luni, de care aceştia au putut beneficia până la intrarea în vigoare a OUG 37/2020. De asemenea, BRD oferă, până la jumătatealuniiiunie, gratuitate la operaţiunilerealizateprinplatformele de internet şi mobile banking.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb