Începe #TotulPentruCasaTa2024 - revoluţia verde din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare şi exterioare

Media-Advertising #Construcţii / 13 martie

Începe #TotulPentruCasaTa2024 - revoluţia verde din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare şi exterioare

În perioada 14 - 17 martie, ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa2024 - conceptul home & deco care reuneşte tematicile târgurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo şi Expo Flowers & Garden.

Peste 155 de companii, din 13 ţări (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina şi Ungaria), participă la #TotulPentruCasaTa2024 cu cele mai inspirate proiecte de construcţii, arhitectură, design interior şi exterior. Manifestarea înregistrează un grad de internaţionalizare de 27%, fiind prezente 112 firme din România şi 43 din străinătate.

"Ne bucurăm că şi la ediţia de anul acesta am reuşit să aducem sub acelaşi acoperiş pasiunea pentru design interior, funcţionalitate şi bun-gust. #TotulPentruCasaTa2024 este mai mult decât un simplu concept - este o comunitate de specialişti care vine în întâmpinarea celor care doresc să-şi transforme casa într-un spaţiu personalizat cu stil, dar şi cu grijă faţă de mediul înconjurător. Cei care sunt în căutarea unor obiecte de mobilier deosebite la preţuri speciale, decoraţiuni elegante, materiale ecologice sau soluţii practice pentru construcţii şi amenajare, găsesc la ROMEXPO totul pentru a transforma locuinţa într-un loc în care să se simtă cu adevărat acasă", transmite Oana Netbai - PR ROMEXPO.

Timp de 4 zile, vizitatorii au ocazia să descopere standuri pline de idei creative, să se lase captivaţi de culori şi texturi şi să descopere proiecte spectaculoase pentru amenajarea spaţiului de lucru sau de locuit.

La #TotulPentruCasaTa2024 sunt prezenţi experţi în construcţii, arhitectură, design interior şi exterior, producători de mobilier de calitate şi creatori de decoraţiuni unice, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a se inspira dintr-o varietate de stiluri şi concepte.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO 2024 pune accentul pe ideea de sustenabilitate în construcţii şi amenajare interioară şi exterioară, utilizarea materialelor ecologice şi a tehnologiilor prietenoase cu mediul, într-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe lângă partea expoziţională, Construct - Ambient Expo este şi o platformă de dezbatere, în care constructorii, proiectanţii, arhitecţii şi specialiştii în design prezintă evoluţia sectorului home & deco şi necesitatea digitalizării proceselor de planificare şi construcţii, ce servesc la optimizarea activităţilor şi reducerea costurilor.

ROMTHERM 2024 promovează integrarea principiilor sustenabilităţii şi inovaţiei în domeniul instalaţiilor din România, adoptarea unor abordări responsabile pentru mediu şi utilizarea tehnologiilor de top pentru construirea unui viitor durabil şi smart.

În plus, evenimentul prezintă instrumentele care reduc amprenta de carbon şi optimizează consumul de energie. Sistemele de încălzire, ventilaţie, aer condiţionat, alimentare cu apă şi sanitare sunt zone cheie în care inovaţiile tehnologice pot aduce beneficii semnificative.

MOBILA EXPO 2024 - eveniment de tradiţie organizat în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România - se adresează celor care doresc să găsească şi să achiziţioneze direct de la companii producătoare, la preţuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinţei sau biroului.

EXPO FLOWERS & GARDEN 2024

Manifestarea prezintă evoluţia sectorului amenajărilor peisagistice şi orientarea spre sustenabilitatea spaţiilor verzi durabile. În cadrul expoziţiei, sunt prezentate proiecte de grădini cu plante autohtone, sisteme de irigare eficiente şi tehnologiile care asigură o gestionare eficientă a apei.

Pentru profesioniştii din domeniu, #TotulPentruCasaTa2024 reprezintă locul ideal pentru networking şi parteneriate cu furnizorii de top. Nu rataţi ocazia de a face parte din această experienţă captivantă şi de a construi legături cu profesioniştii din industria home & deco.

Program de vizitare:

14 - 16 martie, în intervalul orar 10:00 - 18:00

17 martie, în intervalul orar 10:00 - 16:00

Acces Gratuit

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb