Incidenţa COVID în Bucureşti a ajuns la 13,6 la mia de locuitori

G.B
Miscellanea / 10 octombrie 2021

Incidenţa COVID în Bucureşti a ajuns la 13,6 la mia de locuitori

Rata de infectare continuă să crească în Bucureşti, ajungând astăzi la 13,6 la mia de locuitori. Cea mai gravă situaţie este în sectorul 1, unde incidenţa este 15,84 la mia de locuitori, potrivit Digi24.

Situaţia din celelalte sectoare este: în sectorul 2 - 14,04 la mie, în sectorul 3 - 11,25 la mie, în sectorul 4 - 13,67, în sectorul 5 - 14,08 şi în sectorul 6 - 14,54.

În urmă cu o lună, în 10 septembrie, incidenţa era 1,33 la mia de locuitori, potrivit DSP

CMBSU a instituit obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice închise şi deschise.

Restricţii în vigoare în Capitală

-Carantina de noapte între 20:00 şi 5:00 pentru persoanele nevaccinate. Cei vaccinaţi sau trecuţi prin boală nu au nevoie de declaraţie;

-Restaurante şi cinematografe deschise la jumătate din capacitate pentru vaccinaţi şi trecuţi prin boală;

-Evenimente private (nunţi, botezuri) la jumatate din capacitate (cel mult 200 de persoane), pentru vaccinaţi şi cei trecuţi prin boală;

-Activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este interzisă;

-Săli de sport deschise la jumatate din capacitate pentru vaccinaţi şi cei trecuţi prin boală;

-activităţile recreative şi sportive desfăşurate în aer liber, cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună şi sunt vaccinate sau trecute prin boală;

-Magazinele se închid la ora 22:00.

Opinia Cititorului ( 71 )

  1. Carantinati sectorul 1. Nu ii lasati sa mai mearga in alte sectoare. Nespalatii de acolo se infecteaza grupa mare.

    Mai bine, nu. Blocati iesirile din sector si DATI-I FOC. 

    1. Eu stau in sector 1, numai un mucos cu cas la gura poate debita asa ceva. Asta e politica celor de la PSD? Fereasca sfantu sa mai pun stampila pe acest partid.

      Cei din S1 trebuie carantinati si amendati pentru ca au votat-o pe hiena clotilda. Poate ca mai bine este sa se declare stare de razboi in S1 pentru ca hiena ca aibe liber la furat si distrus.

      corect.

      Sa te bagi sub pat ca sa te protejezi. Pana hoha, citu, arafat si restul specialistilor reusesc sa-i convinga pe toti sa se intepe. Apoi iti faci 4 doze booster si vei fi liber s-o votezi pe ciudata aia.

      ??? probleme la mansarda ???

      "dati-i foc " ???  

      ce ai k 'oaie ? te-ai dilit?  

      Este doar un debil care crede că dacă se spală pe muci scapă de virus.

      si eu am casa in sectorul 1, ce doriti?

      Tu ai dreptul sa vorbesti cand vei avea atatia ani, cati ani de munca am eu, mucosule. Am muncit o viata de om pentru mizeria de pensie, in timp ce mafiotii si specialii o duc regeste fara sa miste un deget.

      Nenorociti ce ati distrus acest popor si v-ati batut joc de oameni de la revolutie incoace, va prefaceti la televizor ca va certati dar in spate sunteti mafioti si va merg "afacerile" din plin. 

      Sigur ca scapa. Dar tu nu scapi de AVC si atac de cord.

      Bine postache. Sa treci cu gamela pe la partid.

      Ne bazam pe tine si familia ta. Vino cu marmita, sa fie bine, ca sa nu fie rau.  

      Bine postache. Sa treci cu gamela pe la partid.

      Ne bazam pe tine si familia ta. Vino cu marmita, sa fie bine, ca sa nu fie rau.  

    Este evident ca masurile inventate aici in care dam libertatea VACCINATILOR care se infecteaza foarte usor si transmit boala nu functioneaza. Liberalii trebuie sa fie impuscati.

    1. Binenteles.. nimeni nu transmite un virus mai bine decat un vaccinat inconstient care crede in vaccin !!

      Daca tot ne place sa fim stiintifici, asta se numeste hazard moral.

      Bravo dle. Imi place asta.

      tu trebuie sa pleci la Socola

      medicamenteeeeeee

      Iar tu vaccinistule in China comunista. Neomarxistule.

    In aceasta seară la orele 22 un satelit medical va survola teritoriul României pentru a măsura temperatura tuturor cetaţenilor. Vă rugăm să ieşiţi afară complet dezbrăcaţi şi să ţineţi cardul de sănătate deasupra capului.

    1. LOL

      si certificatul verde care va va asigura o rapire de catre extraterestri si o calatorie a-la-Bezos in spatiu 

      Si o idee foarte buna, toti infectatii (si vaccinati) vor fi luati si pusi sa cedeze caldura la Termoenergetica. Cei neinfectati vor avea astfel caldura in casa.

      haahhahaaahahhahhahaaa :)))))))))))))))))0 cat de tare a fost asta!!! :)))

    Cu orasul Bucuresti avand intre 60 si 70% vaccinare in grupul eligibil/tinta, este evident ca este ceva gresit in metoda liberalilor de control a pandemiei.

     

    Octavian Jurma scria aceste ganduri: 

    "Nivelul de incompetenta si rea credinta in administrarea pandmeiei in Romania a atins cote paroxistice de cand politicienii au preluat complet controlul din mainile medicilor si epidemiologilor. 

    Ministerul Santatii a devenit [si este in continuare] irelevant de cand a indraznit sa se opuna „indicatiilor de sus” care ii cereau sa o lase balta cu testarea si preventia ca deranjeaza la buzunarele clientelei de partid. 

    Datele de mai jos ilustreaza elocvent aceasta constatare. Bucuresti a crescut in doar 14 zile de la 4 la 14 la mie (incidenta standard RI1K14d, incidenta oficiala e RI1K14o), de aproape 4x in 2 saptamani. Cosecinta? Nu s-a luat nici o masura de preventie sau limitare. Continuam cu masurile de relaxare vopsite in graba ca masuri de preventie. 

    Dezastrul in care ne aflam nu este un accident, ci rezultatul unei politici deliberate de zadarnicire a combaterii bolii care a fost entuziast asumata politic de toate partidele sub presiunea curentului negationist. 

    Nici macar o singura activitate nu este interzisa in comparatie cu perioada in care ne aflam sub 0,1 la mie, dimpotriva certificatul verde este folosit pentru a inhiba testarea (de unde si usoara scadere a numarului de cazuri) si va fi compromis la fel ca vaccinarea. 

    Este inadmisibil ca am lasat sa cada capitala, centru nostru nervos, economic si administrativ. Intr-o tara puternic centralizata cum este Romannia, catastrofa din Bucuresti are efect de domino in toata tara si va spun asta ca timisorean banatean. 

    Cred ca din acest moment trebuie sa acceptam ca suntem condamnati la infectare si sigurul lucru pe care il mai putem face este sa ne protejam in primul rand intrand in carantina cu familia noastra pana trece valul 4-Delta (pana in decembrie)." 

     

     

    Repet ca o moara stricata, este okay sa nu vrei vaccin, pentru multi oameni riscul spitalizarii din cauza vaccinului este egal sau mai mare ca riscul spitalizarii de Covid. Si putem exemplifica folosind aparatul statistic din "Risk Factors for COVID-19 Mortality among Privately Insured Patients". 

    Dar este inacceptabil sa nu aderi la igiena, masca, distantare si eventual pentru o profilaxie si protectie superioara, clatirea mucoaselor cu solutie salina. Asa cum zice si Jurma, fiecare poate face aceste lucruri simple. Iar vaccinatii trebuie sa dea dovada de responsabilitate si sa isi limiteze contactele sau sa se testeze saptamanal, sau sa isi faca a treia doza, alegerea le apartine. Si ei raspandesc virusul intocmai ca si nevaccinatii. 

    1. Problema este ca multi dintre ce care nu si-au facut vaccin sunt ingropati acum la 2 metri sub pamant, printre ei multi prieteni de-ai mei, e trist si tragic in acelasi timp, durerea este asa de mareca nu pot s-o descriu. Mergeti si va vaccinati si lasati teoriile conspiratiei.

      UK a fost prima tara din Europa care a inceput vaccinarea si acum au peste 70% intepati. Oricine poate verifica la worldometer si observa ca din iulie au peste 30.000 infectati zilnic. Asta inseamna ca 'vaccinul' este sigur si eficient insa, supusii britanici nu se spala, fumeaza, sunt grasi, medievali, nu pastreaza distanta si restul aburelilor. Se poate spune ca britanicii nu mai sunt in UE si nu ne intereseaza. Franta are acum peste 3000 imbolnaviri zilnic dupa ce au avut peste 20.000 zilnic, cu o populatie de 3,7 ori mai mare dar si cu un procent de intepati de 2 ori mai mare. La asta se arunca abureala ca acum nu mai mor multi precum anul trecut. Inseamna ca acum se spala mai mult si fumeaza mai putin fata de anul trecut cand se comportau ca niste medievali iar sistemul lor medical era de cacao pentru ca in total acum au 117.044 morti, comparabil cu Romania calculand procent din populatie.

      In cel mai bun caz, ce zici dumneata este informatie anecdotica.

      Cel mai probabil insa, este pura manipulare. Nici macar nu te pricepi. 

      Imi cer scuze, nu pricep. Unde in 4 este o teorie a conspiratiei?

      Ca vaccinatii (cu mai mult de 4 luni vechime) se infecteaza si raspandesc?

      Ce teorii ale conspiratiei? Detaliati, m-ati facut curios. 

      amigo, eu nu sunt vaccinat anti-covrig (cu restul sunt complet vaccinat).

      si nici nu ma vaccinez cu serul experimental anti-covrigel. :)) 

      si nimic si nimeni din lumea asta nu o sa ma convinga sa o fac.  

      mi-am jurat ca daca se baga vaccinare obligatorie, tin cutitul aproape de mine si care vine sa ma intepe obligatoriu, il tai de sus pana jos de-l fac ferfenita!

      In cercul meu de cunostinte 2 prieteni apropiati antivaccinisti convinsi au sfarsit tragic, o mare durere pentru familiile lor. Si noi cei care am facut vaccinul am luat Covid, dar nu am ajuns la spital, respectiv la morga.

      Asta este realitatea, restul este dezinformare crasa !! 

      Confuzi taberele, amice. Ipoteticii tai prieteni, daca exista, nu erau antivaccinisti, mai fost pesedist. Erau negationisti covid. Negau existenta virusului, deci erau fani sosoaca.

      Un antivaccinist real stie ca exista virusul, intelege sa faca profilaxie asa cum zice INSP (igiena, masca, distantare) si cu asta basta. Doar daca are multe afectiuni medicale si risc personal de expunere la covid prin anturaj, atunci isi face vaccinul. 

      Regula fauci/arafat: toti cei nevaccinati chiar daca mor in accident de masina, avc, atac de inima, sunt trecuti la morti covid. Cei intepati nu mor de covid pentru ca au comorbiditati deci mor doar din alte cauze

      in cercul meu de cunostinte 4 prieteni vaccinati au sfarsit tragic , o mare durere pentru familiile lor . asta este realitatea , restul dezinformare crasa !!

      nu fi prost si pune botul la un postac idiot , iti mai si ceri scuze !

    Normal, lockdown ptr bucuresti, in prima faza 2 saptamani. Nevaccinatii sunt vreo 30-40% adica 300-400 la mie, deci loc de crestere a ratei de infectare exista, asadar carantina se impune.

    Totodata, se recomanda si marirea amenzilor, cu posibilitatea de executare silita rapida, poprire pe cont. 

    Angajatii din horeca respecta in mica masura regulile, in cazul lor carantina poate fi pe o perioada mai extinsa. 

    1. Barosule, nu te duce capul sa calculezi.

      INSP ne spune ca din 29-30% rata de vaccinare in Romania, in luna septembrie, 25% AU FOST DUBLU VACCINATI. 

       

      Este evident ca in Bucuresti, cu peste 65% vaccinati din populatia tinta, MAJORITATEA INFECTIILOR ZILNICE SUNT DE LA DUBLU VACCINATI. Nu avem aceste date, doar le estimam plecand din cele valabile la nivelul tarii. 

      In Bucuresti, vaccinatii creeaza valul 4. In Bucuresti este valul vaccinatilor. Vaccinatii trebuie carantinati. 

      Tocmai de aceea se ajunge la carantina, din cauza nevax, proportia la ati este de 96% nevax. Daca am avea 15000 cazuri/ zi depistate si 30-40 de insi prin ati nu ar mai interesa pe nimeni incidenta. La virusul gripal incidenta e mult mai mare, dar la ati se prezinta extrem de putini.

      Prezentarea la ati costa bugetul tarii enorm. Ne bucuram ca am castigat 300 mil euro la pib pe litoral in vara, dar vom cheltui miliarde pe bolnavi. Ne bucuram ca am incasat 30 mil la untold cu tot cu horeca cluj, dar costurile cu zecile de oameni ce se prezinta la upu zilnic sunt imense: testare, evaluare, internare, tratament, recuperare, ore suplimentare, etc. Plus epuizarea personalului medical si accesul redus al celorlate categorii de bolnavi.

      VALUL din BUCURESTI ESTE CREAT DE VACCINATI. Cel mai vaccinat sector este sectorul 1. Si are rata de infectare de 16 la mie. INSP ne-a spus ca din 29% rata de vaccinare in luna septembrie, 25% din toate cazurile de infectare in acea luna au fost cazuri DUBLU VACCINATE. Buuun. In Bucuresti, inca de la inceputul lunii septembrie erau 52% vaccinati complet. Asta inseamna 65% sau peste din grupul tinta de peste 15 ani. Deci, in Bucuresti, majoritatea este vaccinata complet. Cer DSP Bucuresti sa ne comunice cati vaccinati au fost gasiti pozitivi. Pentru ca daca nu ne spune, atunci vom folosi cifrele de la INSP valabile pentru toata tara. Astfel, valul 4 din Bucuresti este VALUL VACCINATILOR. Cel mai probabil, peste 60% dintre infectarile acestui val sunt ale vaccinatilor. Aceasta teorie este sprijinita de cresterea alarmanta si de neoprit a infectiei din Sectorul 1. Mai este sprijinita si de faptul ca in ciuda restrictiilor care functioneaza de la 1 oct 2021, SI CARE NU SE APLICA VACCINATILOR, rata de infectare in capitala creste cu acelasi RITM. Restrictiile au EFECT ZERO, nu se opreste nimic. De ce? Pentru ca este VALUL VACCINATILOR, de aia. Ce inseamna asta? Ca nu va ramane picior de vaccinat neinfectat.

      Am impresia ca si cheltuielile pe sanatate tot in PIB se duc. Tot crestere economica este. Gresesti.

      Cam cât e proporția de vaccinați in țara! 33 de morți vaccinați intr-o zi! Din 330! De unde se vede ca vaccinul nu lucrează! TV-urile filmează salvări goale și spun ca fac coada la ATI! Apoi ca au făcut deja coDa, pentru ca sa justifice nemiscarea! Ceva e putred! Mulțimile vor înconjura centrele de putere și vor picheta non-stop pentru ca politicienii cu ordin din străinătate pentru green pass la locul de munca sa nu mai își facă de cap! Pe Ciolacu îl amenință cu DNA! Pe când se vor face dosare pentru Ara și Cadtzu? Miroase a război civil ca in Italia! Politicienii se scufunda in propria minciuna: excepții, putine! PS: București are rata de vaccinare 49%, dar rata de infectare aproape de 14! Vaccinatii și cei cu Nazi passes transmit!

      E o mocirla totalitara care s-a instalat si domneste pe planeta, nu are legatura nici cu virusul, nici cu vaccinul, acestea sunt doar pretexte pentru a incalca si mai grav drepturile omului.

      Cheltuielile cu sanatatea se fac din pib, vedeti sa nu faceti o confuzie amestecand cele 3 metode de calcul.

      Din 211 decese, la 30% vaccinati si 70% nevax, ar fi trebuit sa fie 63 de decese la vaccinati. Sunt doar 18, deci vaccinul reduce mortalitatea cu 70%.

      La ati se amesteca mere cu pere, sa publice si structura celor vaccinati si nevaccinati, ca una e sa ai 25% vaccinati cu comorbiditati si in varsta, si alta e sa ai 75% nevax cu multi tineri sau cu varste de 40-60 ani fara comorbiditati. 

      Cum explica antivaccinistii ca in uk la 40.000 cazuri au 150 decese, iar israel la 12000 cazuri a avut maxim 50 decese ? 

      Cred ca este o confuzie intre "statul face niste cheltuieli pe care le masuram ca % din PIB pentru a le putea compara intre tari"...... si faptul ca orice cheltuiala a statului inseamna bani miscati in economie si inseamna crestere PIB.

      Fie ca statul cheltuia pentru plantare de puieti de brazi, fie ca va cheltui pentru sanatate, tot bani in plus care se duc in economie si ajung pe plus in PIB. 

      Formula PIB = GDP = Consumption + Investment + Government Spending + Net Exports 

      Simplu, starea mai buna a sistemului de sanatate, daca te uiti la Israel, numarul deceselor a scazut doar cu 50%. Valul 4 din Israel este egal ca decese cu valul 2 care a avut varful pe 13 oct 2020. Media la varf a fost 38 decese fata de 34 in valul 4.

      Dar fata de valul 3 care a ajuns la varf la o luna de la inceputul campaniei de vaccinare (si in foarte, foarte multe tari, campania de vaccinare a dus la o EXPLOZIE a infectarilor din motiv de malpraxis), decesele in valul 4 sunt doar cu 50% mai putine (fata de valul 3). 

      De ce malpraxis privind vaccinul? Pentru ca oamenii s-au infectat la coada la vaccin, in centrele de vaccinare si apoi in societate. Oamenii trebuiau sa fie avertizati sa intre in carantina o saptamana de zile dupa vaccinare. Au murit sute de mii de oameni pe planeta din cauza acestei GRESELI enorme a autoritatilor sanitare. NU SE FAC COZI LA VACCINARE. Te infectezi sigur si unii vor muri. 

      La intrebarea ta sunt 2 cauze pentru care in UK si Israel sunt mai putini morti - prima cauza este ca medici de acolo dau medicamente bolnavilor spre deosebire de aici unde nu sunt medicamentele necesare. Al 2-lea motiv este ca acolo nu au sarcina pe unitate sa declare cat mai multi morti. Stiintific, cauza mortii se afla prin autopsie. Dupa cum stie toate lumea, borfashii care coordoneaza pandemia, au recomandat sa nu se faca autopsii. Cam ca acum 700 de ani. E clar/stiintific ca 'vaccinul' asigura o moarte mai usoara.

      mega-mega CORECT!

      Asa e, e o dictatura mondiala instituita (sau in curs de instituire) la nivel planetar!  

      Bravo, esti printre cei multi care au inteles realitatea in miscare!  

      Restul se vaccineaza anti-covid si MAI ALES ISI IAU INSTRUMENTUL DICTATORIAL CERTIFICAT VERDE !  

      Barosache,

      vezi ca o vecina de pe scara blocului de unde am vandut si care e medic la ATI mi-a zis ca totul e un mare bullshit si ca pe sectia pe care ea la ATI ...atentie! .... TOTI PACIENTII SUNT DINTRE VACCINATI !  

      Ai retinut , da?  

      VACCINUL ADUCE BOALA! .... si nu te scapa de moarte ca si vaccinatii mor !

      De fapt cand tragi linie vaccinul nu face nimic... tot faci boala, tot poti sa mori... plm...  

      Stai linistit, tu poti ramane nevaccinat.

      Baros, de cateva zile, de cand se anunta ca nu mai sunt locuri la ATI, nu mai poti avea incredere in raportarile deceselor impartite pe categorii. Si stii de ce? Cand sunt resurse lipsa, medicii aleg pe cine trimit la ATI. Si sunt sigur ca trimit vaccinatii. Din punctul lor de vedere, considera ca au sanse mai mari sa scape. Deci, decesele nevaccinatilor SUNT SUPRAREPREZENTATE in statistica pentru ca sunt prea putine medicamente, locuri, etc. Ai inteles? Poti sa faci statistica doar pana saptamana trecuta.

    Doamne fereste, multi exaltati pe aici ce instiga la anarhie, in timp ce oamenii mor. Ticalosie absoluta!

    Nici eu nu am crezut in vaccin de la bun inceput, insa mi-am schimbat radical parerea dupa ce prietenii mei dragi au inceput sa fie ingropati. Nu-i mai aduce nici o televiziune si nici o sleahta de talibani antivaccin inapoi. 

    De ce nu modereaza redactia instigarea la ura?  

    1. Reciteste-ti cu grija propriu-ti mesaj si o sa vezi ca si tu instigi.

      cand s-o face vaccin romanesc de conceptie romaneasca (si fara ARNm) o sa ma vaccinez anti-covrig primul !!!!

      De ce să te vaccinezi ex-bancherule? Nu ziceai tu că virusul nu-i periculos. Câți români morți de COVID ai pe conștiință?

      si o sa fac si propaganda pro-vaccinare anti-covrigel cu vaccin DE CONCEPTIE ROMANEASCA SI PRODUS IN ROMANIA !!!

      ma intelegi, fost votant psd ????  

      eu nu neg forta vaccinarii! Eu o recunosc si o sustin!  

      DAR NU CU KKT-URILE TOXICE DEZVOLTATE DE CEI 4 BIG PHARMA AGREATI !!! SA FIE CLAR ASTA!  

      Am vazut guvernul Orban si Guvernul Citu in ce hal l-au ignorat pe cercetatorul-sef de la Oncogen Timisoara care avea in dezvoltare un vaccin anti-covrigel si cerea 5 milioane de euro finantare!!! Nu doar ca l-au ignorat , dar i-au trimis si curtea de conturi pe cap sa se invete minte sa mai caraie in presa ca reprezinta el Romania.... cand guvernantii nostri se poarta si ne induc ideea ca am fi sclavi de mana a 4-a in lume cand de fapt noi avem stofa sa conducem lumea!  

      Imi intelegi punctul de vedere ? 

      si dupa ce a aparut avalansa de avc-uri, anevrisme, infarct si pre-infarct, miocardine, pericardite, afectiuni ale sistemului imunitar , ale pielii, ale aparatului reproducator (infertilitate) , etc.... ATUNCI MI-A FOST CLAR CA VIRUSUL (cu o mortalitate amarata de max. 1,7 % cu tot cu comorbiditati- MAI PUTIN DECAT GRIPA COMUNA CARE ARE 2% DECES!!!! ) A FOST LANSAT CA SA FIE CIRCUMSTANTA SI CONTEXTUL UTILIZARII VACCINURILOR TOXICE SI INTRODUCERII INSTRUMENTULUI DICTATORIAL NUMIT " CERTIFICAT SANITAR VERDE" (care e un instrument de control dictatorial, nu are nimic de-a face cu aspectele sanitare!!!!).  

      ma intelegi ma propagandistule?!?!!??!?!?!?!? !?!  

      NICI EU, NICI ALTCINEVA CU MINTILE IN CAP SI BINE INFORMAT NU O SA NE FACEM NICI UN VACCIN ANTI-COVRIGEL facut de actualii parsivi big pharma! Sa fie clar asta!  

      De ce Orban si Citu i-au dat in cap lui Paunescu de la Oncogen ???? De curati si nemituiti (amandoi) de Big Pharma ce erau nu ????? Ca sa comande 120 milioane doze toxice de ser mutagen anti-covid nu ???? Ca sa dea hoteste gaura masiva in deficitul guvernamental, nu ???  

      Ii doare pe aia de sanatatea romanilor cum ma doare pe mine daca mai are erectie Papa de la Roma!

      Ma intelegi ? 

      nici unul.

      absolut nici un roman.  

      Hai măi ex-bancherule, chiar niciunul? Din miile de nevaccinați morți la ATI și nu numai pe câți i-ai convins să nu se vaccineze? Crezi în Iad ex-bancherule?

      De ce n-ai răspuns la prima întrebare? De ce să te vaccinezi dacă virusul nu-i periculos, după cum chiar tu afirmai foarte sigur pe tine acum câteva luni? 

      Din pacate constat ca ai o capacitate limitata de a accepta realitatea.

      In spitale mor oameni cu zile in timp ce pe retelele sociale si televiziuni dubioase hoarde de troli instiga la haos si anarhie. Cine sunt acesti oameni si ce vor ei de la poporul roman ?? 

      Sa nu mai furi tu si psdul tau.

      Deci ai pe "constiinta" morti de alte nationalitati.

      In afara de spanielii pentru care lucrezi, care altii?  

      si eu am crezut in vaccin , insa mi-am schimbat radical parerea dupa ce prietenii mei dragi vaccinati au inceput sa fie ingropati .

    mincinosi ordinari platiti sa falimenteze economia privata fizica mica si mijlocie, prin lockdown.

    1. Unele afaceri dispar, dar apar altele in loc. Unde unii vad dezastru, altii vad oportunitati. In bucuresti vad destule.restaurante,unele au disparut, dar au aparut altele noi. Mai ales pe zona de livrare, e inghesuiala mare. La hoteluri sa ceri 700 ron pe noapte cu servicii jenante, sa fim seriosi, ala.nu e business, e jaf la drumul mare, asa ca pot disparea linistite. In concluzie, problema cu horeca este una falsa.

      corect!

      au fost mituiti sa puna in genunchi economia Lumii pentru a indeplini proiectiile boului-sef de la World Economic Forum (WEF) - Klaus Schwab cu The Great Reset-ul lui ... intai fac pulbere economiile , dupa car ele reconstruiesc pe baze ecologice ...vezi Doamne! Tampenie mai mare ca asta nu am intalnit!

      Neo-marxism pe baze ecologiste! Doaaaamne fereste!  

    tot nu ne vaccinam ....puteti sa umflati din pix pana la 100.000 cazuri pe zi...

    TOT O SA VA RAD IN NAS LEPRELOR GUVERNAMENTALE SI TOT NU O SA BAG SERUL TOXIC ANTI-COVID IN MINE!!! 

    1. sa se vaccineze deodata cu 120 milioane de doze deodata mituitii Orban si Citu!

      si-au luat mita din exteriorul Romaniei , unul ca sa bage lockdown cum au zis stapanii externi si unul ca sa comande in exces doze de vaccin!  

      amandoi sunt o apa si un pamant!

      si daca vine psd la putere se vor afirma alti 2 mari sclavi ai OMS: rafila si cercel... doua carpe nenorocite, executante ale ordinelor exterioare ale Dictaturii Sanitare!  

      Până acum 3 zile îl periai și pupai pe Florinel, căruia îi zici Cîțu acum, de parcă îți era frate. Acum văd că-l înjuri.

      Asta spune multe despre capacitatea ta de a discerne. Așa o să faci și vaccinul? 

      La bipolari nu se face vaccin, risc de convulsii.

      nino nino, tu ai nevoie de psihiatru, esti patruns adanc de virus.

      E asta bancher spaniel cum sint eu Florin Pirtu.

      E postac putinist sadea. IQ subunitar, idei putine, dar fixe, exprimare agresiva, megalomanie tipic ruseasca, gindire canci.

      Partea buna e ca filtreaza prostii. Anti-vaxerii mor pe capete. Multumim Vladimir Putin, ca ne ajuti sa fim mai puternici. Pe banii rusilor. 

      Este patruns adanc. Rectal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb