Infosys deschide un centru de inovaţie digitală în Bucureşti

L.A.
Companii / 22 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Infosys, companie specializată în consultanţă şi servicii digitale, a anunţat, astăzi, deschiderea unui centru de inovaţie digitală în Bucureşti, care va activa în zona serviciilor din Cloud, Big Data şi Inteligenţă Artificială, scrie News.ro.

Centrul se va concentra pe dezvoltarea de proiecte pentru clienţii care au nevoie de tehnologii digitale de ultimă oră, incluzând Cloud, Big Data şi Inteligenţă Artificială.

"Infosys va investi în programe de formare atât pentru angajaţii actuali, cât şi pentru noii angajaţi. Aceste programe de instruire se vor concentra pe mai multe competenţe cheie, printre care experienţa utilizatorilor, Cloud, Big Data, ofertele digitale, abilităţile tehnologice de bază şi abilităţile de informatică", se arată în comunicat, potrivit News.ro.

De asemenea, compania a anunţat că încheie acorduri cu Universitatea din Bucureşti şi cu Universitatea Politehnică Bucureşti, în vederea unor parteneriate strategice pentru inovare tehnologică şi pentru dezvoltarea forţei de muncă din România, constând inclusiv în cursuri comune de formare, burse şi cercetare.

"Programele de formare pentru România vor valorifica cunoştinţele şi cele mai bune practici pe care compania le-a dezvoltat prin decenii de experienţă acumulată în cadrul Centrului de Educaţie Globală Infosys, una dintre cele mai mari universităţi corporative din lume, cu sediul în Mysore, India", se mai arată în comunicat, conform News.ro.

Totodată, Infosys are în plan deschiderea în această vară a unui centru de securitate cibernetică în Bucureşti. Centrul va furniza servicii complete de securitate cibernetică, 24/7, şi se va adresa clienţilor la nivel global.

"Serviciile includ detectarea criminalităţii informatice, hacking etic, analizele de securitate, detectarea şi răspunsul la ameninţări. Centrul din Bucureşti va fi vital pentru furnizarea de servicii în întreaga regiune europeană, având în vedere restricţiile GDPR şi alte cerinţe de reglementare specifice fiecărei ţări", se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb