"ING Asigurări de Viaţă şi Pensii" - creştere de 34% a profitului brut

A.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 13 noiembrie 2008

ING a obţinut, în primele nouă luni din acest an, un profit brut din activitatea de asigurări şi pensii private şi facultative de 26,4 milioane de lei, în creştere cu 34% faţă de aceeaşi perioadă din 2007, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

"În principal, această creştere a fost susţinută de investiţiile făcute în 2007 în activitatea de pensii facultative de către ING Asigurări de Viaţă, cât şi datorită creşterii numărului de clienţi", a declarat Cornelia Coman, director general ING Asigurări de Viaţă.

Pe segmentul de asigurări de viaţă, volumul primelor brute subscrise, în primele nouă luni ale lui 2008, a crescut cu 14% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la valoarea de 414 milioane de lei.

ING Asigurări de Viaţă şi-a menţinut la niveluri foarte bune indicatorii financiari de solvabilitate şi lichiditate pentru produsele de asigurări de viaţă. Marja de solvabilitate, disponibilă la sfârşitul lunii septembrie, de 129,4 milioane de lei, acoperă de 2,06 ori marja de solvabilitate minimă cerută de legislaţia românească.

Pe segmentul de pensii facultative, ING Asigurări de Viaţă are sub administrare două fonduri de pensii facultative, ING Clasic şi ING Optim, care însumează un număr de 50.372 participanţi şi active sub administrare de 21,66 milioane de lei, la sfârşitul lunii septembrie.

În primele nouă luni ale acestui an, profitul companiei ING Asigurări de Viaţă, care include activitatea de asigurări de viaţă şi de pensii facultative, a crescut cu 88% faţă de aceeaşi perioadă din 2007, până la valoarea de 41 de milioane de lei.

Pe segmentul de pensii private, compania ING Fond de Pensii are aproape 1,4 milioane de clienţi. La 30 septembrie, activele fondului de pensii private se ridicau la 194 milioane de lei, din care 4,73% au fost investite în acţiuni, restul de 95,27% fiind investite în titluri de stat, obligaţiuni corporative şi depozite bancare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb